2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@ugur55 aynen bana da öyle geliyor, aslında daha uzun bir şey yazacaktımama tek cümle demesi yüzünden bunu yazdım, yoksa birbirine bağlayamıyordum
-
@kymkm bulunan ağırlıklı puanı neden 2 ile çarptınız hocam?
-
Arkadaslar polemik baslatmak istemiyorum ama özelleştirme idaresi baskanligi cevabinin kabul edilir yani yok mu sizce
-
@enea yok hocam.
-
@enea ben de öib yaptım ama bence kabul edilmez, çünkü cevap öib olduğunu düşünsek bile oib nin görevi 1986 da toplu konut ve kamu ortaklığı 'ndaydı cevap bu olur, daha sonradan tkko nun görevleri öib kurulunca öib ye geçti.
aynı dpt kalkınma bakanlığı gibi, ee kalkınma bakanlığı oluyor da öib neden olmuyor dersen eğer; kalkınma bakanlığı sorusunda güncel mevzuatlarda göz önünde bulundurularak diye bir ifade vardı, işte o ifade imkb/öib/toplu konut ve kamu ortaklığı sorusunda yoktu -
@can-mavi yani cevap kesinlikle oib olmaz, ya imkb olur ya da toplu konut ve kamu ortaklığı olur. eğer imkb olacaksa da kuruluş yılından dolayı soru iptal olabilir. (OLABİLİR !)
-
@can-mavi cevap Toplu Konut idaresi ise soruyu yapan varmidir acaba
-
@can-mavi toki uymuyor ancak kamu ortaklığı idaresi uyuyor. ımkb tam uyuyor ancak yılında problem var.
-
@daywalkers bence vardır kardeşim, öib yapanlar benim gibi sorunun özelleştirmeyi işaret ettiğini düşünerek ve imkb'nin 1986 yılında kurulmadığını gözönüne alarak öib yaptı, 1986 da öib'nin kurulmadığını ve onun yerine toplu konut ve kamu ortaklığının varolduğunu farkedenler vardır.
-
@can-mavi bende imkb yapicaktim ama kurulus yili 86 dedigi icin yapmadim ilk aklima gelende öib oldu neyse artik vardir bunda da bir hayır tesekkur ederim bilgilendirdigin icin kardesim
-
@enea rica ederim kardeşim, düşüncem bu yönde
-
@kaydı-silinmiş herhangi bir cevap iddiasında bulunmadan şunu belirtmek istiyorum. ÖSYM bu tarz sorularda daha çok işleve yöneliyor. İmkb 1985 aralık sonu gibi kuruldu(kitaplarda yazdığı gibi) lakin ÖSYM kurulmayı faaliyet olarak değerlendirebilir. (Buna dogru demiyorum lakin tanım birebir aynı)
-
@can-mavi Dostum yanliz şunu merak ediyorum hadi tamam 1986 tarihinden dolayı IMKB yi yazmadiniz da Ozellestirme Idaresini nie yazdiniz onun 1986 ile hic alakasi yok. En azindan IMKB 5 Ocak 1986da faaliyete geciyor. Merak ettim.
-
@görünür-el dostum kelime hatasından bile sorunun iptal olduğunu gördü bu gözler, ki kuruluş yılının yanlış olduğu bir soruyu pek atlamazlar gibime geliyor ya neyse.
-
sayfaya katılım geçen seneye göre iki-üç kat artmış.sınavı iyi geçmiş,beklentisi olan arkadaşlar burada.umarım sonuçlar da tahminler gibi paylaşılır.nasıl bundan önceki sınav verilerini kullanıyorsak bu veriler de bundan sonra kullanılacak.ayrıca bir kaç saat arayla forumu ziyaret ediyorum ve her geldiğimde en az bir kaç sayfa yorum eklenmiş durumda görüyorum.bu kadar yüksek katılım listeden daha objektif sonuçlar çıkarmamıza yardımcı olacaktır.tahminimi (26-,+1) değiştirmeme konusunda ısrarcıyım
@paretowilfredo senden güncel haber bekliyor olacağız -
@daywalkers, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Ocak 1986da faaliye
kardeşim hisse senedi değil de hisse satışı dediği için özelleştirmeyi çağrıştırdı
-
@can-mavi Anladim Dostum. Ben forumcak mulakata kalacagimizi dusunuyorum
-
@daywalkers inşallah dostum... Allah hepimize içimizden geçeni değil, içimizden geçirerek hakkettiğimiz başarıları nasip etsin inşallah
-
Pareto nerdesin kardeşim var mı bir gelisme
-
@kamikaze sonuçları paylaşmak kayıp yaşayanlar için sıkıntı yaşatacağı içi şahsi olarak paylaşmayı düşünmüyorum. önceki tartışmalarda bu paylaşımlar sonu mutlaka kavga çıkıyor. tahminler kısmında kalması kafi