2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@basol477 :d konu farkli bi yere gidicek sanki. Tamamdir.
-
@davidricardo pdf yeni linklerin var mı? Bi ses çıkmadı senden kardeş.
-
@türkiye Yeni link olarak paylaşan biri vardı ancak linkleri kapatmışlar kardeş. Telif hakkı korkusundan bulunmuyor eskisi gibi.
-
Kaymakamlık mülakatında görevlilerin muhabbeti oldu. Bu sürecin ardından kesin alım gelecekmiş. Ama sayı ve tarih konusunda bilgileri yokmuş. Bilginiz olsun. Bir kere daha teyit edilmiş olsun
-
@Berheva 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Kaymakamlık mülakatında görevlilerin muhabbeti oldu. Bu sürecin ardından kesin alım gelecekmiş. Ama sayı ve tarih konusunda bilgileri yokmuş. Bilginiz olsun. Bir kere daha teyit edilmiş olsun
Kardeş nasıl geçti mülakatın -
Nasıldı mülakatın kardeşim
-
İyi desem yalan olur kötü desem yalan olur. Daha önce mülakat tecrübem olmadığı icin de baz alıp değerlendiremiyorum. Herkes hakkında hayırlısını diliyorum
Ama komisyonun yukarida olması sizin alcakta oturmanız ve mesafe heyecanı artırıyor. Ancak komisyonun davranışları normaldi germiyolar yanı adayı. 2017 adayları icin not düşeyim buraya.
-
@Berheva taburede mi oturttular gene psikolojik o yaptıkları inşallah hayırlısı olsun bakalım
-
Sandalyeydi ya : )
-
@Berheva sorularda çok zorladilar mi sizi
-
He iyi :))
-
Hepiniz biliyorsunuz ki,mülakat sürecinde bunların hepsi boş
-
@Kutyler :))
-
@Berheva 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
İyi desem yalan olur kötü desem yalan olur. Daha önce mülakat tecrübem olmadığı icin de baz alıp değerlendiremiyorum. Herkes hakkında hayırlısını diliyorum
Ama komisyonun yukarida olması sizin alcakta oturmanız ve mesafe heyecanı artırıyor. Ancak komisyonun davranışları normaldi germiyolar yanı adayı. 2017 adayları icin not düşeyim buraya.
Hocam eğer yasak değilse mülakatta ne soruyorlar acaba? Sorulara göre torpillilerin sayısı da anlaşılabilir.. Keşke liyakatla alım olsa her şeyde ve her yerde..
-
@davidricardo bu kişi kim ve nereden paylaşım yapıyordu.
-
@türkiye Yahu bu nasıl bir olay anlamak mümkün değil. arkadaş arada bir buraya gelip link istiyor sadece o da emrivaki bir şekilde. Önce bir rica etmeyi ogrenmelisin bence muhatabına ve forum üyelerine saygı açısından.
-
@iusbf senin amacın ne emrivaki yapmıyorum.Ben mesajı yazarken hesap sormak anlamında yazmıyorum.Kimsenin kimseye hesap vermesi gerekmiyor.
-
İyi akşamlar arkadaşlar, ben bu sene yeni mezun olacağım bu sınav hakkında sınava giren arkadaslara sorum sınavın hepsi açık üçlü sorumu zorluk derecesi nedir ve hangi kaynaklardan calismaya başlayayım şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum
-
@davidricardo kardeş kusura bakma son yazmıdığım mesaj biraz sert olmuş.Hesap sormak gibi bir amacım yoktu.
-
Seytan diyor birak kpss yi kaymakamlk calis ya . Yalniz miyim