2017 Kaymakamlık Sınavı
-
...............
-
Anladım hocam kitapta bulduğum formüle göre karşılaştıracam sanırım bir şeyi atlıyorum
-
@kadir_karasu sa. seyfettin ERDOĞAN hoca mıydı acaba?
-
@kadir_karasu faiz parite sorunuz.?
-
............
-
Selamın aleyküm herkese, uzun süredir takip ediyordum burayı ve ben de katılmaya karar verdim. Dediğiniz gibi bu kpss'ye pek benzemiyor, biraz gönül işi, sabır işi. Gerçekten buradaki yorumlar her anlamda işe yarıyor, insan motive oluyor, kaynak sıkıntısı olanlar tavsiyeleri dinliyor, rehberlik ediyor. İnşallah herkesin gönlünden geçen onun için hayırlı olan olur.
-
@mulkiamir06 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@paretowilfredo sinavmi haziranda olacak hocam yoksa haziranda ilanmi gelecek ?
@paretowilfredo Bu soru gerçekten önemli. Anayasa 'da değişiklikler olacak ve bu değişikliklerin İdare Hukukuna 'da yansıyacak. Bunları iyi özümsememiz için bize bir miktar zaman ve ciddi bir soru bankası lazım. Bu sebeplerden dolayı, acaba diyorum sınavın ilanının haziranda gelme olasılığı daha yüksek değil mi ? Ayrıca şunu da (soruyu soranın affına mahcuben) belirtmek isterim ki; faiz paritesi sorusu çok gereksiz bir soruydu. @mulkiamir06
-
https://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k6771.html de yazılandan anladığım kadarı ile sadece PDF nin 7. / 8. sayfasında yer alan
***MADDE 18 Bu Kanun ile Anayasanın;
a) 8, 15, 17, 19, 73, 82, 87, 88, 89, 91, 93, 96, 98, 99, 100, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112,
113 üncü maddelerinde yapılan değişiklikler ile 114 üncü maddenin ikinci ve üçüncü fıkralarının ilgaları
yönünden, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ve 125 inci maddelerinde yapılan değişiklikler
ile 127 nci maddenin son fıkrasına dair değişiklik; 131, 134, 137 nci maddelerinde yapılan değişiklikler ile
148 inci maddenin birinci fıkrasındaki değişiklik ile altıncı fıkrasındaki “Bakanlar Kurulu üyelerini”
ibaresine dair değişiklik, 150, 151, 152, 153, 155 inci maddenin ikinci fıkrası, 161, 162, 163, 164, 166 ve
167 nci maddelerinde yapılan değişiklikler ile geçici 21 inci maddenin (F) ve (G) fıkraları, birlikte yapılan
Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucunda Cumhurbaşkanının göreve
başladığı tarihte, 25.02.2017 https://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k6771.html https://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k6771.html 8/10b) 75, 77, 101 ve 102 nci maddelerinde yapılan değişiklikler, birlikte yapılacak ilk Türkiye Büyük Millet
Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin takvimin başladığı tarihte,c) Değiştirilen diğer hükümleri ile 101 inci maddesinin son fıkrasında yer alan “Cumhurbaşkanı
seçilenin, varsa partisi ile ilişiği kesilir” ibaresinin ilgası bakımından yayımı tarihinde,
yürürlüğe girer ve halkoyuna sunulması halinde tümüyle oylanır.***Hiç bir değişiklik yok elmizdeki kaynaklar ile çalışmaya devam.
-
İlan gelsin çalışma işi kolay inşaallah:)
-
@kaymakam Hocam iktisat ile başladım. Tavsiyem kendinizi alıştırın. Kolay gelsin.
-
Ösym soru bakımından pek yenilik sevmiyor. Zaten komisyonlarca havuz seçimi falan derken ben oyle yeni sistem soru beklemiyorum. Hatta Araliktaki sinavda da gorevden uzaklastirma sorusu italik yaziyordu sonradan eklendigi belli gibi
-
@mustafa58yilmaz Eyvallah hocam size de kolay gelsin.
-
Arkadaslar suan 89 puanla kurum sinavlarinahzirlaniyorum gunde 2 saat kaymakamlik icin calismaya karar verdim yetermi sizce ?
-
@mulkiamir06 Günlük birkaç saat çalışma sizin için yeterli olabilir bence, ama sınav anı oldukça önemli şöyle kesin kazanılır veya kazanılamaz demek pek doğru değil
-
Mayıs'ta sınav var mı şimdi
-
@Kutyler Teoride evet pratikte no comment
-
......................
-
@sbf12345 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Anladım hocam kitapta bulduğum formüle göre karşılaştıracam sanırım bir şeyi atlıyorum
Haftaya cuma mülakatlar açıklanabilir. Ondan sonra yavaş yavaş netleşir.
-
...................
-
En geç salı mi ? Mülakatlar daha dün bitti