2017 Kaymakamlık Sınavı
-
-
Arkadaşlar, Türkiye Varlık Fonu ile alakalı; kimlerin seçildiği, nasıl seçildiği, görev süreleri, hak ve yetkileri gibi konular Türkiye Ekonomisi'nde soru olarak karşımıza çıkabilir. bu bilgilere vakıf olan var mı ? Yeni bir oluşum olduğu için önemli diye düşünüyorum. Kolay gelsin.
-
@mustafa58yilmaz hocam varlik fonunun kurulus kanunu birakiyorum buraya http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/08/20160826-1.htm zaten kisa bir kanun metni. En dogru ve tartismasiz bilgi icin kanun okumanin faydasina inanlardanim. Kolay gelsin
-
Ben kanunla ugrasamam şöyle genel bi bilgim olsun diyenler icin de
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Türkiye_Varlık_Fonu -
@aycan Çok teşekkür ederim.
-
@mustafa58yilmaz daha fazlası için http://www.turkiyevarlikfonu.com.tr/ adresine bakmanı tavsiye ederim hem daha kalıcı olur..
-
arkadaşlar kaymakamlık için yeni çalışmaya başlıyıcam kpss şartının kaldırılmasını geçen sene duymuştum ama geç kalmıştım çalışmak için önereceğiniz kaynaklar varmı bu arada engelli kaymakam alımıda varmı 2016 kılavuzunda var diye okudum 2016 da aldılarmı kardeşimde hazırlanıcak %40 oranında sadece sağ gözünde görme kaybı var oda bu sene yeni mezun olucak ekpss ye girmesindense eğer alım olucaksa kaymakamlık sınavına hazırlanmasını önericem
-
@ceren_demir_23 Piyasada çok az kaynak var onlardan seçebilirsiniz kendinize hepsi ayni cok bir fark yok. Bir de onceki sayfalarda kanunlarin isimlerini yazmistim onlari okumalisiniz. Engelliler icin pozitif ayrimcilik var mi bilmiyorum ama pek sorun olacagini sanmam.
-
bir haber yok mu arkadaşlar?
-
Selamun aleyküm dostlar. Forumu baştan aşağı gözden geçirdim. Paylaşılan bilgiler için herkese teşekkür ederim. ''Kardeşim şunlar da var bunlara da bak.'' diyebileceğiniz linkleri rica ediyorum. Herkese kolay gelsin. Allah yar ve yardımcımız olsun.
-
@jokerr sayfayı sayende baştan aşağı kontrol ettim teşekkür ederim. önemli bilgiler edindim. Allah razı olsun kardeşim.
-
@jokerr çalışıyorum kaymakamlık için bu sene kazanacağım diye bir şart koşmadım kendime ilk kez gireceğim önce bir kendimi görmek istiyorum
-
@taceddin habersizlikten haber çıkartacak olursak yaz dönemi sınav ihtimali yok kardeşim en erken eylül ayı gibi duruyor... bekleyip görecez hayırlısıyla daha fazla uzamanaz umarım..
-
@Ömermuhtar Allah 'tan ümit kesilmez kardeş hayırlı zamanda gelecek İnşallah.
-
@mg_ Cenab-ı Hak Hz.Yakub'a sual eyledi. -"Sana Yusuf'u niçin geri verdiğimi biliyor musun?" Hz.Yakub -''Bilmiyorum Ya Rabbi dedi. Ve Allah (cc) buyurdu: ÇÜNKÜ SEN BÜTÜN ÜMİDİNİ BANA BAĞLADIN! “…Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin; zira kâfir kavimden başkası Allah’ın rahmetinden ümit kesmez.” (YUSUF SURESİ 87. Ayet)
-
@Ömermuhtar Eyvallah hocam.
-
@Ömermuhtar haklısın hocam görünen köy o
-
@odtüsbky
2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:Kaymakamlıkta yeni bir alımın da planlaması yapılıyor. Yeni alım da en erken ağustos en geç ise ekim ayında yapılacak. Bakanlık yine 100 kişilik bir alım yapmak istiyor ancak kontenjan izni alabilmek önemli. Eğer istedikleri kontenjanı alamazlarsa en az 60 kişilik bir ilan verecekler. İsteyenler şimdiden hazırlığa başlasın...
-
Arkadaşlar Merhaba. Haziran'da Başketnt kariyerde bi kurs açılacakmış. niyetim kursa kaydolmak. ama şehir dışından geleceğim kalacak yer falan ayarlıcam baya masrafım olucak ama başkent kariyer hakkında bir bilgim yok. boşuna vakit kaybetmek de istemiyorum acaba bileniniz var mı arkadaşlar nasıl bir kurstur verimli midir ? şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler
-
@emrullahak hocam hayirlisi olsun. dersane hakkinda cok bilgim yok da sinavi ne zamana bekliyorlarmis? bir sey dediler mi? en gec-en erken ?