2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Artıvizyon kaymakamlık kursu 2 alım bekliyoruz Aralık ta kesin Temmuz duyumumuz da var dediler arkadaşlar amacım kafanızı karıştırmak değil aldığım cevapları paylaşıyorum Allah (cc) hepimizi belirsizlikten kurtarsın İnşallah
-
@mg_ hayırlısı olsun.İnşallah haklı çıkarlar.
-
@mg_ aralik cok gec olur hocam. ins temmuzda yaparlar.
-
arkadaşlar belli ki haziran da sınav ihtimali iyiden iyiye zayıfladı geriye en erken ihtimaller temmuz ve eylül kaldı inşallah bunları da pas geçmeyiz..
-
@Ömermuhtar Hocam haziran takvimi çok dolu zaten refarandum dan sonra sınav ilan kararı verseler Temmuz a yetişir inşallah
-
@mg_ düşüncelerinden bal damlıyor kardeşim inşallah dediğin gibi hayırlısıyla temmuzda olur ..
-
@Ömermuhtar Gönlünü ferah tut gelecek inşallah
-
Arkadaşlar refarandum birlikte 6 ay içinde kanunlardaki değişiklik yapılır diyor şimdi atıyorum kanunlardaki bakanlar kurulu yürütür ibaresi cumhurbaşkanı tarafından diye değiştirilirken acaba bu hüküm kanun yayım tarihinde girer yoksa 27.dönem genel seçimi ile mi ?
-
@mg_ Yasaların yürürlüğe giriş tarihlerinde, Cumhurbaşkanı 'nın parti üyesi olabilmesine imkan veren, HSYK üye sayısını 13 yapan. Anayasa Mahkemesi üye sayısını 15 'e düşürenler hemen yürürlüğe girecek ama geri kalanı 2019 seçiminden sonra yürürlüğe girecek. https://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k6771.html de öyle söylüyor.
-
@mustafa58yilmaz Yani yürürlüğe giriş tarihleri 2019 olarak bazı maddeleri ayarlanır kanunların yoksa diğer türlü saçma anayasada bakanlar kurulu olmasına rağmen işleyişte olmaması karışıklığa yol açar
-
Kesinlikle katılıyorum. Yürürlükte olan kanunlar dışında soru gelmesi iptal sebebidir.
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Bu başlıkta sıralama konusunda sorun yaşandığını okumuştum. ilk açıklanan sonuçlara göre mülakata kalıp da sonradan sıralaması aşağıya kayan dostlarımız vardı. Ben de benzer bir durumu sayıştay için yaşadım ve sıralamam bir günde 2 basamak düşerek mülakat dışı kaldım. Üstelik bu karar 2 buçuk ay sonra alındı ve ben 2 buçuk aydır harıl harıl mülakat çalıştım. Siz dostlarımdan ricam kaymakamlıkta bu sorunu önceden yaşayan dostlarımın ya da varsa tanıdıklarının bana ulaşmasıdır. Yardımcı olursanız sevinirim
-
@Priss Ben kaçırmış olmalıyım. Nasıl oldu da sıralama değişti acaba ? Yani mülakat hakkı kazandıysanız bu sabittir sonra dan nasıl değişir? anlatır mısınız lütfen bizimde bilgimiz olsun, ona göre hareket ederiz.
-
@mustafa58yilmaz dostum ilk açıklamada 135 kişi içindeydim iki buçuk ay mülakata kaldım diye ders çalıştım mülakat için sonra bu sabah ÖSYM'nin sitesinden kontrol ettim 136. sıraya geriledim. ÖSYM'yi aradım 2 kişi kendi yazılı kağıtlarına itiraz etmiş ÖSYM'de itiraz sonucu bunların puanını yükseltmiş ve ben dışarda kaldım. İki buçuk ay sonra mülakat dışısın diye görüyorum olay bu.
-
@Priss Çok mide bulandıran bir durum olmuş. Ben ilk bu forumdan sıralamanın 72 lerde başladığını öğrenmiştim. 10 puan geride kaldım diye üzülmüştüm. Şimdi farklı düşünmeye başladım. Sonradan kağıt okut listeye gir ama önceden gireni çıkarsınlar. bilmiyorum yaa... Değişen bir şey olmadı mı sınav adaletinde yoksa ?
-
iyi günler arkadaşlar bir sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa önemli bir yardımda bulunmuş olacak. Kaymakamlık sınavına itiraz sonucu 2 kişi liste dışı kalmışlardı acaba bu arkadaşlar itirazı sonucu mülakata çağrıldılar mı ? Şimdiden teşekürler
-
Arkadaslar kaynak yenilememize gerek varmi bu son degisiklikler için.
-
Simdilik gerek yok. Sadece 5 madde degisti. Uyum yasalari ile degisikleri buradan paylasiriz hocam
-
@Bireysel-başvuru tamamdir teşekkürler hocam.
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Bu 657 yayın evinin veya savaş yayın evinin iktisat açık uçlu soru bankalarını tavsiye edermisiniz yoksa yayınevleri kitapları guncelleyecek beklemi dersiniz?