2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mg_ hocam belki de kendimi o kadar çalışmaya odakladım ki cevabınızı çalışıyorum olarak okumuşum inanın , bende kaymakamlıkta ilk 1000 de idim olmadı nasip değilmiş , polislik için yeni ilan geldi 9000 erkek alımı var , bende biraz o düşüncedeyim hocam Allah emeklerimizi zayi etmez inşallah
-
@mg_ p35 75 benimde hocam onda kararsızım belki başvururum , bahar falan bir de guy telaşında herkes o yüzden olabilir bende öyle pek çalışamıyorum şu ara
-
@jokerr Napalım polis mi olalım P 35 79 da ilanda geldi hayırlısı diyelim ama hedeften şaşmak yok mülki idari amir olcaz inşallah
-
@mg_ inşallah hocam dualarımız bu yönde
-
arkadaslar bir sorum olacak. malum guy ilani geldi. diyelim ki guy sinavini kazandik, mulakati gectik ve calismaya basladik. o sirada kaymakamlik ya da baska bir kurumun (maliye bakanligi haric) sinavi acildi. o sinava girdik ve kazandik. mulakati da gectik. diger kuruma gecmek serbest mi yoksa maliye bakanligi veya gecilmek istenilen kurumun ust yoneticilerinin inisiyatifine mi bagli (torpil bir nevi) ya da kosulsuz sartsiz yasak mi ? bilen birileri var midir?
-
@issiz muvafakat senin hakkin kardesim. Hele ki daha ust bir kadroya geciste. Olur da aksilik cikarsa dava yoluyla da olsa gecebilirsin.
-
@paretowilfredo tesekkur ederim hocam
-
@issiz gelir uzman yardımcısı olup daha sonra kaymakamlığa geçen birçok kaymakam var kardeşim.
-
arkadaşlar bugün aklıma takıldı sizce kola(asitli meşrubat) piyasası hangi tip piyasaya örnektir ve bu piyasa tipinin hangi çeşidine girmektedir?
-
@Ömermuhtar oligopol olması lazım
-
...................
-
@mg_ @kadir_karasu sizce cournot stackelberg bertrant sweezy edgowort mü?
-
..................
-
@kadir_karasu sadece oligopol cevabı kesmez bizi bilesin kardeşim
-
@kadir_karasu geçen twitte biri soru sormuş eşi evlenen memura evlenme mazeret izni kaç gün olur diye millet 7 gün demiş hocada evlenen eşinin düğnüne kim gider mealinde birşey yazmış bizimkide o misal...bu soruyu sordum ki adama saracağımıza sıkıntıdan soruya saralım daha iyi :)... hali hazırda sıkıntılı bir bekleyiş var..
-
...................
-
@kadir_karasu inşallah hayırlı bir şekilde kazanırsında şu ızdıraba eş değer süreçlere bir daha hiç girmezsin kardeşim..biz de artık sizi 105. dönem kaymakam adayları olarak uğurlayıp 106. döneme yelken açarız Allah'ın izniyle..
-
@Ömermuhtar Hocam dilekleriniz dualarınız o kadar güzel ki.. İnşallah herkesin hakkında hayırlısı olur.
-
....................
-
@kadir_karasu inan kardeşim söylediklerim dilimin ucundan değil yüreğimin en derininden yazılara döküldü çünkü senin yaşadıklarını empati yoluyla hissetmiyorum tecrübe yoluyla en ağır şekilde yaşadım o yüzden gidin gayrı arkadaş vatanımıza en güzel hizmetlerde bulunun bizde inşallah arkanızdan geliriz..