2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Ömermuhtar hocam kurslar 2 ay suruyo bildigim kadariyla. yani sinav eylulde diyebilir miyiz ?
-
Diyemeyiz Çünkü sadece kursun biri Haziran da başlıyor şuan devam eden ve önümüzdeki ay başlıcak kurslada var.
-
@mg_ yani baslayacak kurs hizli bir kurs olabilir. hap bilgi icerikli. 10-15 gun surer ve sinava gireriz. onu ogrenmek lazim. bu 3 haziranda baslayacak kurs ne kursu acaba. zira normal zamanli kurssa sinav mecbur en erken agustos ortasinda olacak.
-
Soz konusu olan kurs haziranda basliyorsa yakin zamanda sinav ihtimali cok cok zayif..
-
@issiz kardeşim Kursun haziranda başlaması Kurs yetkililerinin beklentisinin eylül bası gibi olduğunu gösterir ama kursun beklentisinin böyle olması eylül dememize yetmez çünkü öyle sağlam bir otorite konumunda değiller ( @mg_ ninde dediği gibi) . Duyum konusunda gerçekten otorite olarak kabul ettiğim yani güvenilir bir kaynak , alanında temayüz etmiş biri olarak @paretowilfredo inşallah bizi en net şekilde bilgilendirir..
-
@issiz Hocam be o kursla konuştum normal takviminde diyor ( kast ettikleri yıl sonu) eylül- ekimde sınav olursa hafta içi ders koymayı düşünüyoruz diyor vs yani @Ömermuhtar kardeşimizinde dediği gibi çok bağlayıcı olacağını düşünmüyorum diyelimki 2 hafta sonra ilan gelse kurs tarihi revize edebilirler.
-
Selamun aleyküm dostlar. Isimsizler adlı diziyi izliyorum. Yazmadan edemedim. Allah hepimize bu devlet ve millet için hizmet etmeyi nasip etsin. Vatan uğruna şehit olanların ruhları şad olsun. Hepinize iyi çalışmalar dilerim.
-
Selamun aleyküm. Dostlar sınava ilk kez hazırlanma niyetiyle buraya yazıyorum. Yol iz bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum. Hangi kitaplardan nasıl başlamam gerek bilmiyorum. Desteğinizi bekliyorum.
-
@paretowilfredo 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@D.Drogba haziran dolaylari en sicak beklenti kardesim bende de haberler o doneme isaret ediyor
@paretowilfredo kardeşim hala beklentin haziran mı yoksa bi güncelleme durumu var mı? malum 2750 kişilik hakimlik savcılık sınavı ilana çıktı. kaymakamlıkta ise sessizlik hakim bu sessizlik neye alemet kardeşim?
-
ben kaymakamlık için yeni sınavın referandumdan sonra açılacağını düşünüyorum.
herhangi bir bilgim DUYUM'um yok sadece tahmin. -
@paretowilfredo Hocam bizi unutmadın inşallah
-
@mg_ "sinav filan yok, dagilin" dese bile kabulum. yeter ki bi'sey yazsin
-
Mülakat açıklansa bi sonra yeni sınav konuşulur
-
@paretowilfredo Bu sesizliği idarenin zımni işlemlerine benziyor ya sonu hayır ola inşallah
-
@mg_ hocam muhtemelen bir onceki sinavin aciklanmasini bekliyor.
-
@issiz Hocam en azından biraz daha bekleyin filan dese
-
@mg_ ouokl yazip gitse bile olur.
-
@issiz :))) kardeşim çok güldüm allahta seni güldürün emi
-
Ösym sınav takvimine göre 4 haziran ve 25 haziran pazar günleri boş. Şanslı sayı hangisi sizce ?
-
@username7 25 haziran bayram