2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Şu dershanecilere fıtık oluyom
-
Arkadaşlar Haziransa zaten bişey kalmamış
-
Yasin Çobanın Türkiye Ekonomisi kitabında dünya ekonomisi, uluslararası ekonomik kuruluşlar vb konuları da var. Buralara da bakmak gerekir mi acep?
-
@mauro-camoranesi sen genede bak
-
@paretowilfredo Hocam durumlar nedir, Çalışmalar aksamaya başlıyor işaretini bekliyoruz.
-
Hocam bende baya aksadı çalışmalar Kalamadığım halde mülakat sonuçlarını bekliyorum, biz kafaları kırmadan şu sonuçlar hayırlısıyla bi açıklansaydı
-
@mehmetsy Hocam süreç uzadıkça sıkıntı elime kitabı alıyorum 2 sayfa bakıyorum sonra foruma giriyorum bizim sayfa sessiz diğer sayfa gergin mevcut belirsizlikler böyle gitmez ya Hayırlısı
-
@mg_ Aynen hocam sözde ben kaymakamlık için kpss yi yakmıştım ama sürece bakılırsa öyle bir lüksümüz yok
-
Çalışılması gereken kanunları birkaç arkadaşımız yazmıştı önceki sayfalarda bende onları biraz toparladım, bunlardan başka kanun aklına gelen varsa yazsın lütfen. İyi çalışmalar.
- Anayasa
- 5442 İl İdaresi Kanunu
- 5302 İl Özel İdaresi
- 5393 Belediye Kanunu
- 5216 B.Sehir Belediye Kanunu
- 442 Köy Kanunu
- 5449 Kalkınma Ajansları Kuruluşu Hk.
- 5355 Mahalli İdare Birlikleri Hk
- 2972 Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlık Seçimi Hk
- 657 Devlet Memurları Kanunu
- 4483 Memurların Yargılanması Hk .
- 3628 Mal Bildiriminde Bulunulması Hk.
- 3056 Başbakanlık Teşkilatı Hk.
- 3046 Bakanlıkların Kuruluş Ve Görev Esasları Hk.
- 2945 Milli Güvenlik Kurulu Hk.
- İdari Usul ve Faaliyetler;
- 4982 Bilgi Edinme Hakkı Kanunu
- 2942 Kamulaştırma Kanunu
- 3194 İmar Kanunu
- 2559 Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu
- 4734 Kamu İhale Kanunu
- 4735 Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu
- 2886 Devlet İhale Kanunu
- 5018 Kamu Mali Yönetimi
- 2443 Devlet denetleme kurulu kanunu
-
@username7 6360 sayılı ON ÜÇ İLDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE YİRMİ ALTI İLÇE KURULMASI İLE
BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN, 6698 sayılı KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU, 6701 sayılı TÜRKİYE İNSAN HAKLARI VE EŞİTLİK KURUMU KANUNU, 6713 sayılı KOLLUK GÖZETİM KOMİSYONU KURULMASI HAKKINDA KANUN, 2820 sayılı SİYASİ PARTİLER KANUNU, 2839 sayılı MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ KANUNU .... Ayrıca OHAL KHK'LARI ( 667-687 ) -
16 nisan HALKOYLAMASI neticesinde oluşacak duruma göre bakılma ihtimali olan 6771 sayılı TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN
-
nerden biliyorsun kardeşim haziranda yazmışsın her sene güzün oluyor
-
2015 sınavı marttaydı hersene sonbaharda olacak diye bi kaide yok
-
arkadaşlar inşallah bugün 105. dönem nihai liste açıklanır e doğal olarakta bu listenin akabinde 106. dönem için daha net duyumlar yükselmeye başlar.. şunu da ifade edeyim haziran için fırsat kaçmış değil ama kaçarsada temmuz süpriz değil hakkımızda hayırlısı..
-
30 Mart erken gibi ama 14 Nisan'a dikkat edelim ilan gelebilir.
-
@username7 kardeşim niçin 14 nisan dedin? 5N1K usulü gideyim olmadı Kim neden nasıl niçin nerede ne zaman?
-
@Ömermuhtar Yarı duyum, yarı hesap yaptım 14 Nisana ulaştım
-
.....................
-
@hasbayburtlu Duyummu tahminmi
-
Bugün görüştüğüm bir kaymakamlık kursu da Haziran sonu bekliyoruz sımavı dedi.