2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@snotz kardeşim öncelikle gerçekten emeğine sağlık, düşünüp uğraştığın için herkes adına ben teşekkür ederim ama son 2 günden beri olan olaylar bana listenin ilk günden beri trol hesaplarca yanlış hesaplattırıldığını gösterdi. listedeki trolleri temizlemeye kalksak sen uğraşıp da temizleyene kadar zaten sonuç açıklanır. sözüm sana veya emeğine değil yanlış anlama, gerçekten emeğine saygım sonsuz, kaç gündür uğraşıyorsun ama dediğim gibi troller ve listeye eklettirdikleri hem yüksek puanlar hem de asıl olmayan hesapları adına eklettirdikleri puanlar sebebiyle doğruluk payı git gide azaldığını düşünüyorum.
-
Allah yeni üyelerin yardımcısı olsun. Hepsi potansiyel troll
-
@kaymakam3838 kardeşim yukarıdaki iletimi senin için söylemedim yanlış anlama, genel bir kanı
-
Yarın açıklanmasını ümit ediyorum ama bu bekleyiş uzun sürünce öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum pazartesiye sarkar mı diye düşünmeden edemiyorum Geç olsun güç olmasın diyelim artık son bir kaç gün inşallah açıklanmasına
-
@mülkiamir iyice paranoyak olduk isminizi görünce kitap tanıtımı gibi geliyor bana
-
@can-mavi Teşekkür ederim. Sonuçlardan sonra samimi olarak fiili sonucunu paylaşanların verdiği bilgi sonraki dönemler için yeterli olacaktır. Sahte hesapların bilgileri o kadar önemli değil yani.
-
@can-mavi hocam umut fakirin ekmeğidir...
-
@snotz sonuçlar açıklansın ilk işim kendi tahminim ve sonucunu karşılıklı burada paylaşmak olacak.listedeki kişilerden paylaşacak en az 40 kişi de çıkar.sen listeye devam et hocam
-
- Trol kimse ona gelsin
Kandaki değerinde bence var bir sakatlık
Burada insan yazar, lazım değil yaratık
Karakterindeki bozukluk vurmuş diline
Forumu meşgul etme söylenirler sülalene
Burası sohbet yeri, kardeşlerin forumu
Adam değilsin sen yazma çirkin yorumu
Uğraşacak işin yoksa buyur ben burdayım
Senin gibi züppeyi belki insan sayarım
Rahat bırak buradaki tertemiz insanları
Hepsinin hedefi var dolduracak makamları
Sen bilmezsin bunları adın şeref yoksunu
Çok canımı sıkarsan indiririm postunu -
Merhaba.Umarım hakeden herkes emeğinin karşılığını alır. Birkaç sorum olacaktı tecrübeli arkadaşlara.
1- hizmet yerinden yönetim kuruluşları cevabı kabul edilir mi sizce?
2- bu cevap kabul edilmezse eğer 15 alan + 8 gky Türkçesiz nedir ihtimal arkadaşlar -
@fenerbahceli
bende sana iki soru sorabilirmiyim müsadenle- 40 gündür merak etmedin de o cevabın kabul edilip edileyemeceğini şimdi mi merak ettin ?
- ortalama olarak insanların kaç net yaptığını hiç merak etmedin mi ?
yanlış anlama sadece merak ettiğimden srouyorum.
-
@ugur55 soruyu görüp artırıyorum :))
- hocam zahmet edip eski yorumları okuyamaz mısınız ?
-
@ugur55 :)) çok mantıklı
-
@ugur55 sınava ben girmedim.erkek arkadaşım için takip ediyorum forumları.buraya da dün üye oldum zaten ama uzun süredir takipteyim. Kendisi sınavla ilgili paylaşımlara bakmayı tercih etmiyor ve sonuç geldiğinde görmek istiyor.Burdaki ortalama netleri takip ettim baktım evet çok kez.Bahsettiğim yanıt için de net bir cevap göremediğim için sizlere sormak istedim. Umarım cevaplarım sizi tatmin etmiştir.
-
@kamikaze Emin olun büyük bir kısmını okudum ama hepsini aklımda tutamam öyle değil mi ? Cevap vermek bu kadar zor olmamalı.
-
@snotz hocam benimde alan 14.5 gk gy 5 listede göremedim adımı. Puanda 53.5 Türkçesiz
-
16 Alan 6 gk-gy ( Türkçesiz )
-
@sz 22 yapar bence standart sapmayı göz önüne almadan konuşuyorum 410-430 arası bi sıralamanız olabilir.
-
@sz Türkçesiz yazıyormuş görmedim 5-6 'da Türkçe gelse mülakat hayırlı olsun
-
@mehmed-kemal Kardeşim zaten bu tip insanlar gafletin kölesi olmuş insanlar..Yaptıklarıyla kulların hakkına giriyorlar ..Allah korkusu olduğunu düşünmüyorum bu insanların...