2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaymakam3838, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@snotz kardeşim 6 gkgy, 19 alan. beni de ekler misin.
Hayır eklenmeyecek 1 iletin var o da bu. Ne istiyorsunuz listeden anlamiyorum
-
@mgg yakın gelecekte tüm sınavların açık uçlu yapılacak olması Osym yi bu sınav üzerinden (tabiri caizse bu sinavi deneme tahtasi yaparak) tecrübe kazanmaya itmis olabilir..
-
Ösymde vaskan değişti gecenlerde adayin tekinin dgs sinav kağıdını kaybettiler gecen sene yanlis aciklanan puanlar olmasi birleşince gec açıklanması normal diye dusunuyorum... panaroyak olmak isyemiyorum ama bi kurumda hala.baxi seyler ters.gidiyorsa ki ygs ve lys yerlrstirme sonuclarinin yanlışı benim aklima kripyo fetoculer geliyor kurum üzerinden hükümet ve devleti mi yıpratmaya mi calisiyorlar sorusu geliyor aklima veyahut birileri bunu yapıyor oradaki kisileri zan altında bırakarak kendi adamlarını yani yeni kripto fetöculerin yerlesmesini mi istiyorlar? Kisacasi kafamfa deli sorular...
-
yeni gördüğümüz isim,üyenin profilini görüntüleme hastalığımız oluştu :))) troller sağolsun.
-
arkadaşlar link durumu nedir bir de sonuçların açıklanmasıyla alakalı yeni bir bilgi var mı
-
@selmanersoy sadece 33 gözüküyor kardeşim. Açıklanma durumu paretonun dediği gibi yarın %80 bence kesin
-
34.üncü link açık gözüküyor
-
@selmanersoy aynen o da açık gözüküyor
-
@selmanersoy 33-34 boş ama bugün başka bi sonuçta açıklanacak. Ümitlenebilmemiz için yeterli link sayısı değil
-
@kemoenes hocam 33 ve 34 açık değil mi son durumda inşallah bugün gelir hocam
-
@osaduman 2 link yeterli değil mi hocam bugün açıklanacak başka sonuç mu var
-
eczacılık sınavı bugün açıklanacak onların linkidir
-
@fetih eczacılık 23.59 diyor bu kadar erken saatte yüklerler mi acaba
-
@vagner
Bu hafta Sonuçlar AÇIKLANMAYACAK
Beklentileri sıfırlayalım lütfen. Yoksa bağımlılık yapıyor. -
@selmanersoy o bence 23 59 a kadar genel bir ifade
-
33 34 numaralı linkler açık ama boş mu bilmiyorum
-
@odaklan25 bir arkadaş linklere html şeklinde mi ne bakıyordu boş olup olmadığını görüyordu nasıl yapılıyor o bilen var mı?
-
@selmanersoy bende bilmiyorum hocam aslında bunu soracaktım
-
@mgg, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@mgg yakın gelecekte tüm sınavların açık uçlu yapılacak olması Osym yi bu sınav üzerinden (tabiri caizse bu sinavi deneme tahtasi yaparak) tecrübe kazanmaya itmis olabilir..
Sonuç...
Devletin birçok kurumunda olduğu gibi Osym de de yetkililer görevlerini layikiyla icra etmiyorlar diyebiliriz..
Geçen sinavla mülakat sonuçları arasinda 6 aylık bir süre geçti. .(Asgari 4 ayda çalışma surecini eklersek ve 1 ayda sonucu kabullenme süresi eklersek ve yuvarlarsak 1 YIL) Sonuç bir çok kişi için elde var SIFIR...insanın ömründen ömür yiyorlar adeta...
Peki bu milletin gençlerinin fuzuli yere bu kadar zaman kaybını önemseyen var mı acaba??? Gençlerin zaman kaybı bu milletin zaman kaybıdır..
Saygılarımla. .. -
@username7, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@kaymakam3838, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@snotz kardeşim 6 gkgy, 19 alan. beni de ekler misin.
Hayır eklenmeyecek 1 iletin var o da bu. Ne istiyorsunuz listeden anlamiyorum
Neden eklenmiyor? Sen ne istiyorsun kardeşim ben seni anlamadım.