2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bugün pek takip edemedim var mı bir gelişme? Yarına açıklanma umudu?
-
@sz, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Heyecan yapmayın bu saatte açıklanacağını düşünmüyorum yarına kalır. Hem 37 numaralı link dolu 38 39 u bekliceğimiz için umutlar yarına kaldıı. 40 gün bekledik 1 gün daha bekleriz. Önerim yarın erkenden kalkıp beklemeyin vakit geçmez . Mümkünse akşama kadar uyuyun 5 te uyandırıyım sizi :))
Sonuçlarıda rüyanda görürsün artik..
-
@mgg kardeşim gece gece senle polemiğe hiç giresim yok hadi köşede uzakta bir yerde oyna oldumu. Senin gibi insanlardan her ortamda bir kaç tane olmak zorunda alıştık sizede malesef. Rüyanda görürsün demendeki amaç ne ?
-
Yazar kendisine küfür ettirmek için içerik yazdığından içerik kaldırılmıştır.
-
@canmavi hadi oradan sahtekar
-
@canmavi Daha geçen bir arkadaş kalp rahatsızlığı olduğunu söylemişti ve sizin gibi karakteri bozuk başka bir arkadaşın paylaştığı bir yazıdan heyecanlandığını ve kalp atışının hızlandığını söylemişti. Nasıl insanlarsınız cidden ben anlamıyorum
-
Mübarek cuma gecesi tövbe tövbe yaa, ne biçim insan bunlar yaa
-
@canmavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
ARKADAŞLAR SONUÇLAR AN İTİBARİYLE AÇIKLANDI!!! 70,6 puanla mülakattayım 388. olmuşum. Bu sefer bayağı aşağı inmiş baraj demek ki. 22 netim vardı toplam türkçe ile. http://www.karar.com/guncel-haberler/2017-kaymakamlik-sinav-sonuclari-sorgulama-osym-sonuc-tarihini-acikladi-mi-612413
Mülakat tarihlerini bilen var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.
Bu her kimse Sahtekarlık arkadaşlar itimat etmeyiniz
-
@bolulu 14,5 alan 11 gygk türkçeli kazanır diyordum ama geçen seneden bir çok 24,25 netli arkadaşlar girememiş geçen sene 24 ile kapattı da adam alandan 19 yapmış 5 gygk bu sene olmayacak gibi 25,24 falan.
-
@sz sakin ol dostum..
Cümlenin sonuna gülücük koymayı unuttum..
Bu kadar alingan olmaya gerek yok:)
Hayırlı geceler..:) -
@can-mavi İnanmayan girsin baksın iyice paranoyak oldunuz ha
-
@canmavi mübarek gece günaha girmeyelim kaşınma
-
@canmavi her kimse Sahtekardır, itimat etmeyiniz !!! Benzer nickli alıp insanları zor düşürmeye çalışmaktan başka bir işe yaramayan kişisel gelişimini tamamlayamamis kişilerdir !!!
-
@canmavi defol git kan buradan
-
@canmavi lafını bil de konuş , bu yaptığın ayıp
-
cevap vermeyin kardeslerim lutfen. degmez cunku
-
Hakaret barındıran içerik kaldırılmıştır.
-
@can-mavi hocam kışkırtmaya çalışıyor zaten sizi ama ben anlayamıyorum bir insanlar neden bu tarz boş işlerle uğraşıyorlar aklım almıyor cidden
-
nickime benzeyen bir nick alıp 10 dakika önce foruma üye olan @canmavi nickli şahsa itibar etmeyin , cevap dahi vermeyin rica ediyorum
-
@canmavi Bunu alın dışarı.