2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mgg eyvallah dostum sağol
-
Yarın bu sıralarda sonuçları konuşmaya başlayalı 5 saat olmuş olacak.
-
Yalniz 35-36 da bos ama 37de eus sayisal bilgiler oldugundan 38 den takip etmemiz gerekiyor degil mi?
-
@makif34 yinede bilmeyenlerin son gun linkleri takip heyecanini yaşaması için büyük sırrı açıklıyorum:
En son duyuruya girilsin..
Url de ki 13 ile baslayan 5 haneli (13...) sayının son hanesindeki rakam birer birer artirilsin..
Eğer ana sayfaya yonlendirirse link açıktır. .
Hata verirse aktif değildir. .Bildigim bu kadar..
-
Linkler kaymakamlık sinavı ile ilgili mi acaba ?
-
@y-oguz90 bende 35-36’nın akibetini merak ediyorum. Herhangi bi yerle ilişkili gözükmüyor aslında. Bunlara sıkıştırsalar ya bizi ne de güzel olurdu
-
@osaduman o yuzden 00.00 a kadar bakayim dedim hocam osym in saat kacta aciklayacagi belli olmuyor zaten 35 36 ya yarim saat 1 saate baslik gelmezse yarina kalir tek dilegim pazartesi olmasin
-
@mgg Allah'in bildiğini kuldan saklayacak değiliz ya...:)
iyi takipler -
Sonuçlar geliyor mu hocalar sanırım modunuz düştü biraz linklerden dolayı
-
@mgg eyvallah
-
bu 36 nolu linkde eczacilik sonuclari gelmeden onceki başlik yok mu? yani dolu gozukuyo http://www.osym.gov.tr/TR,13436/2017.html link paylasip panik yaptirmak istemezdim affola.
-
Heyecan yapmayın bu saatte açıklanacağını düşünmüyorum yarına kalır. Hem 37 numaralı link dolu 38 39 u bekliceğimiz için umutlar yarına kaldıı. 40 gün bekledik 1 gün daha bekleriz. Önerim yarın erkenden kalkıp beklemeyin vakit geçmez . Mümkünse akşama kadar uyuyun 5 te uyandırıyım sizi :))
-
Bir gülüşü var .. sanarsın ösym sonuç açıklıyor ...
-
@sz Namaza gideceğiz kardeş :))
-
@can-mavi kardeş sonuç açıklanırken, gülüşüden çok ağlaşı olur..Tecrübeyle sabit..
-
@mgg sevinç gözyaşları buna dahil...
-
@mgg her şeyin hayırlısı be kardeşim , vardır kaybetmekte de bir hayır
-
@can-mavi aga varmı bir bildiğiniz uyuyamcz sabah iş var:)
-
@can-mavi katılıyorum kaybedersem üzülmem bu heyecanı yaşamak bile güzel herşey için teşekkürler
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@mgg her şeyin hayırlısı be kardeşim , vardır kaybetmekte de bir hayır
Amenna..
inançlı gençliğe yakışır durum...