2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Kardeşlerim içlerinde yaklaşık 30 kaymakam adayının da bulunduğu ihraçlar oldu
Yakın zamanda yeni sınav gelir kanımca
Sıkı çalışma vaktidir -
@kadir_karasu kardeşim inşallah kazanırsın mülakatı da bizde senin bir alt dönemin olarak tez vakit de yanına geliriz..
-
bugün bakanlığı arayan oldu mu arkadaşlar ?
-
@sbf12345 @Ömermuhtar arkadaşımız aramış 2017 için bi sınav hazırlığımız yok demişler hocam
-
anladım , biraz bekleyin bence
-
@sbf12345 bence de kardeşim
-
@iusbf Allah kolaylıklar versin hocam
-
@Ömermuhtar Allah her birerimizin gönlüne göre versin
Ve veriyor da zaten. Bizzat defalarca yaşadım bunu -
4T Akedemiyi aradım onlarda mayıs gibi sınav bekliyoruz erken ya da geç olabilir ama 2017 içinde bir sınav bekliyoruz dediler... zaten 4 Şubatta kursları balıyormuş..
-
@Ömermuhtar bende o tarihler arasında bekliyorum
-
@kadir_karasu ben her şeyin hayırlısını istedim ALLAH'tan ve bana her şeyin zor olanı geldi, demek ki her şeyin hayırlısı, her işin zor olanıymış... hayırlısı bakalım ne diyeyim kardeşim..
-
Daha yeni açıllandı mülakat bile yapılmadı bakanlıkta iki üç hafta sınav ile ilgili hazırlık zaten yapılmaz
-
@sbf12345 inşallah diyelim o vakit kardeşim.
-
sıkmayın canınızı olur illaki
-
@kamikaze teşekkür ederim dostum sen de mülakata hazirlaniyorsun sanırım başarılar diliyorum, iyi haberlerini verirsin umarım:)
-
bende olan iktisat kitapları
: makro ekonomi kemal yıldırım
:ersan bocutoğlu iktisadi düşünceler tarihi
:yüksel bilgili makro iktisat,mikro iktisat,karşılaştırmalı iktisat okulları,
:zeynel dinler iktisat çıkmış sorular
:Türkiye ekonomisi yasin çoban, tufan samet özdurak,korkut boratav türkiye iktisat tarihi (mahfi eğilmezin bloğunuda takip etmenizi öneririm boş zamanlarınızda canınız sıkıldığında falan oradaki yazdığı makaleleri indirin okuyun) -
insan hakları hukuku ve demokratikleşme
Bende olan kitaplar
Ahmet nohutçu insan hakları kitabı
halil kalabalık insan hakları ve demokratikleşme -
Arkadaşlar bu sene içinde sınav olacağını çok yerden duydum,geçen sene kaymakam olanlardan bir kişide mayıs ayı içerisinde sınav olacağını söylüyor.Sanırım mülakat sürecini hızlandıracaklar,mülakatlar sonuçlandıktan sonra da yeni bir ilan gelecek.
-
anayasa ve idare hukuku
İlk önce bir anayasa kitapçığı edinin cebinizde dursun , sokakta otobüs beklerken bile göz atabilirsiniz
themis anayasa ve idare hukuku zehra odyakmaz
Ahmet nohutçu kanunname (kasıda edinebilirsiniz ancak çok dikkatli olmanızda fayda var kitaptaki yanlışlıklarla bir kitap daha yazılır)
kemal gözler bana göre türkiyede yaşayan en iyi anayasa hukukçularından biri ve idare hukuku kitabıda bence güzel. -
Türkçe için datayı öneririm, daha çok anlatım bozuklukları ,noktalama işaretlerine odaklanmaya çalışın.Boş zamanlarınızda roman okumaya çalışın
tarih ben 3 yıldır sadece şehriban ercanın kitabına çalıştım 2006 dan beri tarih sorularını analiz ederseniz nerdeyse hiç soru sektirmemiş(aslında bu o kadar mühim değil tarih zaten tüm yayınevlerinde ortak konu işliyor)