2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Ahmet hocanın verdigi cevaplar var mi arkadaslar
-
@kamikaze anladım hocam teşekkürler.
-
Bende buna tutuluyorum arkadaş. Ahmet nohutçu Allah razı olsun tamam kitaplarından çalıştık ettik. Cevap açıklamalarında hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları şeklinde almış. Son basım kitabında hizmetsel yerinden yönetim kurumları yazıyor. Burdan resim yükleyemediğim için atamadım. İsteyen olursa özelden atabilirim. Net bir şekilde böyle yazmış. Şimdi nasıl kendiyle çelişip kuruluşları yazıyor. Belkide bir farkı yoktur bu konuda kurum kuruluşun ama en azından açıklanması gerekir. İnşallah yanlış sayılmaz.
-
Ahmet Hoca hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları için idare hukuku kitabında " KAMU KURUMLARI" parantez içinde ifadeisni de kullanıyor, hatta kas bile aynı cevap var mail attım kabul edilir mi diye cevap vermedi. Metin Gündayın kitabında da aynı ifade mevcut. Bakalım kabul edecekler mi.
-
@G4Z1 hocam kamu kurumları da var evet haklısınız. Hizmetsel yernden yönetim KURUMLARI da var. Konu başlığı olarak hatta yazmış bölümlendiririken başlık aynen şöyle ETKİNLİKLERİNE GÖRE HİZMETSEL YERİNDEM YÖNETİM KURUMLARI diyip konu anlatımına başlıyor. Ee kendisi kuruluş diyor şimdi bu naısl bir çelişki.
-
@BF24 Bakalım hocam geçen sene de %30 mağdurlarındanım kurum ya da kuruluş demek zannımca bir farklılık doğurmaz sizin için ama ben direkt "kamu kurumları" dedim kitaptaki ifade aynen böyele, mahalli idareler içinde kamu idareleri ifadesi, benim cevap kabul görür mü bilmiyorum.
-
Kamu kurumları, merkezi teşkilat, dışsallık cevaplarını yanlış kabul olarak dikkate aldığımda türkçesiz 59,5 ham puan hesaplıyorum. Benimde analize bir katkım olsun.
-
Hesaplama konusunda tecrübeli arkadaşlara bir sorum var: Toplamda 24 nete ekmek var mıdır? Türkçe dahildir.
Not: Türkçe sorularına neden üvey evlat muamelesi yapıldığını anlamış değilim.
Her neti forumda ortalama kabul edilen 2,5 ile çarpıyorum 60 yapıyor. Bir önceki sınavda 68 küsür aldım bu da böyle olursa diye düşünüp duruyorum. Fikirleriniz nedir? Yardımcı olur musunuz?
-
@BF24 bende hizmetsel(fonksiyonel) yerinden yönetim örğütü yazdım.. kurum kuruluş çelişkisine girince hepsini kapsayan örğüt kelimesini tercih ettim eğer niyet bağcıyı dövmek değilse hepsi kabul edilmeli sonuçta kilit nokta hizmetsel yerinden yönetim ama bekleyip göreceğiz hayırlısı bakalım..
-
@Ömermuhtar aynen hocam hayırlısı artık deyip bekleyecez.
-
@G4Z1 hocam sizin durum bayaa iyi kamu kurumlara ihtiyaç kalmadan da mülakata kalırsınız gibi görünüyor.
-
@BF24 Hocam insan gün geçtikçe tedirgin oluyor kurul mu yazdım kurum mu, bakan mı yazdım bakanlık mı emin olduğunuz cevaplarda bile şüpheye düşüyorsunuz:) Cevaplar açıklanmadığından öğrenemeyecezde açıklanacak olsa millete deriz kitapta geçen kamu kurumları ifadesi hatalı diye.
-
Ben kamu kurumları ile hizmetsel yerinden yönetim kuruluslari arasinda kalarak kamu kurumları yazmiştim ama soyle bir detayda var kamu kurumlari mal topluluğu olmasi gerekiyor halbuki sinavda sorulan soruda üniversite örneği var universite bir kişi topluluğudur. Yani her hizmetsel yerinden yönetim kuruluşu kamu kuru olmuyor bu yuzden cevap kamu kurumları olmayacak diye düşünüyorum. Kisacasi bildiğim halde yanliş yaptım.
-
Ne zamana açıklanır
-
@Kutyler gécen seneyi baz alarak 13 ekim
-
@Kutyler artık bu muhabbet bana daha çekici geliyor ilk tahmin benden olsun 13 ekim ya da 20 ekim benim favorim
-
@Kutyler
9 Ekimden sonra eli kulağındadır. Misal 17 Aralık sınav 20 Ocak Sonuçlar geldi. Bir önceki sınavda -
@bolulu Ekimi görürüz zaten
İçimden bir ses doğum günümde açıklanacağını söylüyor -
@Ömermuhtar vay arkadaş herkese gına gelmiş soru tartışmalarından demek ki , arkadaşlar saniyede tahminlerini aşikar etti
-
@Ömermuhtar ya herşey olacağına varır
Tahmin edin bakalım kiminki tutacak
17 Ekim diyorum ben