2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@siyasetbilimci sen zor olanı seçmişsin.
-
Evet aynen öyle .
-
Tivitırda Kutluay Hoca'nın son tekrar tivitlerine bir göz atın arkadaşlar. Muazzez Hoca'nın tivitlerine de bakın. Başarılar
-
Evet biraz sonra sorular tartisilmaya baslanir ve 35-40 arasi netler havada ucusur
-
Alan kolaydı birkaç belirleyici soru haricinde, o yüzden insan haklarını da yapabilene mülakat hayırlı olsun diyebiliriz bence
-
Arkadaşlar birazdan gelecek olan 35 40 doğrul varcılara inanmayın moralinizi bozmayın geçen sınavda da 30lar 35ler havada uçuştu kaçla kapattığını hepimiz gördük. Geçen yıla göre kolay bir sınavdı evet ama bekleyip göreceğiz hep beraber.
-
Kişisel Verileri Koruma Kurulu yazdım
-
@vlkrt acını paylaşıyorum
-
@vlkrt Kurum mu olcaktı
-
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun öncelikle inşallah herkes emeginin karşılıgını alır. Bildigim kadarıyla sorular yayınlanmıyor diger arkadaşlarımıza da bidahaki sınavlarda bir fikir oluşturması açısından herkes hatırladıgı soruları yazarsa ne sorulmuştu nasıl sorulmuştu endişesi yaşanmasın ihtiyacı olanlar ulaşabilsin en azından. teşekkürler şimdiden
-
Atatürk dil ve tarih yuksek kurumuna başbakanlık diyip sonra cb na çevirmek gitti 2.5 puan
-
@genclerbirlikli son anda değiştirmeler yüzünden benimde gitti 2sorum protokol sorunu ne yaptınız ?
-
Geçen sene cok daha bilindik net sorular vardi ben bu yil puanlarin biraz daha dusebilecegini tahmin ediyorum, insan haklari cok zorlamisti, birde bakanliklarin kordinasyonu saglayan kurum, 2016da kurulan ddk ve ataturk dil. Tarih kurumu nereye bagli sorusu olsun bu sorular ciddi celdiricilerdi, gecen yila gore insan haklarininda genel olarak zor oldugunu dusunuyorum, turkce eknomi kolay,idare kolay
-
Bu arada arkadaslar paradan 6sifiri 2005te attik tedavüle 2006da girdi degil mi ?
-
@muzlusut 2004 te attik 2005te yururluge girdi hocam
-
@vlkrt abi bin kez okuyp da gittim ben de kurul yaptim boyle salaklik olmaz ya
-
@inspiration protokol sorunu mu ? Hatırlayamadım
-
C = 0,6
X=1 Y=2
Mikro tuketici 225
Dissallik
Tam dislama
Bunlar ekonomiden hatirladigim cevaplar -
@Mimar pisi pisine gitti 2005 yazdim once 2.kez dondum baktim tedavul demis dedim kuruntumdan 2006 yazdim
-
@muzlusut hocam c=0.8
refah fazlasını da 450 buldum ama tüketici mi diyordu?