2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@samoel erdal ünsal öyle demiyor. makro iktisat kitabı 8. baskı 88-89 sayfa gayet açık. işgücünü çalışanlar ve işsizlerden oluşturuyor. işgücüne de parantez içinde çalışmak isteyenleri eklemiş.
-
kymkm. 58 ham puan
Ali asker 58 ham puan
muzaffer muzaffer 43 ham puan
DDrogba 50,5 ham puan
Username7 52,5 ham puan
Bestof92 51 ham puan
Osamano 62 ham puan
yemre6606 61 ham puan
marshall 55 ham puan
iibfli. 59 ham puan
kadir karasu 60 ham puan
miatty 55 ham puan
yemlihan58 64 ham puan
aksaçlı1 49 ham puan
kaimmakam 65 ham puan
reis06 63 ham puan
davidricardo 50 ham puan
dk2016 71 ham puan
nizamulmulk 52.5 ham puan
issizadam 61 ham puan
G4Z1 49 ham puan
evy06 50 ham puan
kamikaze 60 ham puan
ozan 55.5 ham puan
Unutan 59 ham puan
paradoks 59 ham puan
bayburtlu 58 ham puan
gokhan 55 ham puan
hakan 60 ham puanbir önceki sınavda böyle bir çalışma yapılmıştı.sanırım 57-58 yapan ( türkçesiz ) mülakata kalmıştı bir kaç istisnayı saymazsak.mesela 55,5 olan ozan arkadaş 76 almıştı.herhalde türkçe full olsa gerek.yaptığı açıklamada alan netlerinin yüksek olmasıydı.kendisine katılıyorum 20 civarı alan netti olan mülakatta kalır.
-
düzeltme: 60 olarak vermiş olduğum ham puanı güncelliyorum 57.5 idi.sınav sonucum ise 75 küsür geldi.türkçem geçen sene berbatı.17 alan 6-7 türkçesiz genel kültür doğrum vardı.
-
@Priss 26 Aralık 1985'
te kuruldu,1986 da faaliyete geçti -
@kamikaze Dostum toplamda nasıldı peki
-
@oguzhan06 Soruda kuruldu demiyor muydu?
-
@Priss hocam 23-24 doğrum vardı belirtiğim gibi türkçe cevaplarım hiç iyi değildi.anlatmak istediğim alan doğru sayısı yüksek olan düşük ham puanlılar rahat listeye girebiliyor.
-
@kamikaze Bu sene beklentin ne dostum?
-
Arkadaslar bu puanlama isini nasil yapiyorsunuz alan sorulari 2.5 puan mi aliniyordu hep
-
@kamikaze hocam gecen sinav yazilisi ne kadar bi sure sonra aciklandi
-
@Priss alan 20,5 , genel kültür 6 diye hesapladım
66/67 civarı ham puan bekliyorum.netleşmeyen cevaplara göre. -
@Mimar 17 aralık sınavı 20 ocakta açıklandı hocam.
-
@samoel Hocam erdal unsal makroda isgucu=issizler+calisanlar
Soruda issizler,calisanlar,is aramayanlar toplami sorulmus.Ayrica kurumsal olmayan nufusa asker falan dahil degil -
@Priss hocam soruda 1986 da faaliyete gecen diyordu
-
Su sinavda sirf tr eko,inkilap tarihi ve insan haklari bakmadigim icin mulakata kalamicam.Ben forumlarin doldurusuna gelip cok zor olur 2 ayda halledemem kafasiyla sgk ya agirlik verip o kisimlara bakmadim.
-
@kamikaze yukarıdaki ham puanlara Türkçe dahil mi benim dahil 57.5 gibi bir şey bekliyorum şansım var mı?
-
@vlkrt dahil değildi hocam.
-
Arkadaşlar sınav geçen seneden birtık daha kolaydı.Ancak Geçen seneden 1 soru veya en fazla 2 soru yüksek kapatacaktır. Tahminime göre 23+4 Türkçe ile kazanılacaktır. Cevaplarda tartışmayı bitirebilseydik geçen seneki anket gibi ve çok verimli olan çalışmamızı tekrar yapardık.
-
alandan 8 yanlışım olmakla birlikte Türkçe hariç genel kültür kısmından 3 yanlışım var yani
Türkçe hariç 22-23 doğru bekliyorum ..Arkadaşlar bir de Türkçe sorularının tamamı kaç puandı ?bileniniz varmı -
@kamikaze Ham puan ile kastettiğiniz standart sapmanın dahil edilmediği puanlar mı oluyor, yoksa türkçe netlerinin dahil edilmediği mi?