2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@selo123 dpt kaldirildi kardes
-
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun ben im sormak isteğim bir husus var: Şimdi açıklama kısmında hem rakamla hem de yazı ile yazılması sınavın değerlendirmesi açısından sağlıklı oluyor tarzı bi cümle var dı ve ben de buna istinaden her rakamlı sorunun yanına harfle de yazdım fakat harfi yazarken yazım yanlışı yaptım ama rakamla yazdığım kısım doğru bu soru nasıl değerlendirilecek rakam doğru olduğu için olumlu değerlendirilebilir mi, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevenirim
-
@sofuoglu kardeşim ufak tefek hatalar oluyor açık uçluda.geçen sene kazanan adaylar sıkıntılı yerlere puan vermişler belliki yorumunu yaptılar.inşallah sıkıntı çıkmaz.bariz hatalar harici herkes sınav telaşı bir yanlış yapabiliyor
-
@enea doğru söylüyorsun hocam ben kanundan baktım öyle diyordu. Kalkınma bakanlığımı olacak o zaman?
-
@selo123 dpt yerine kalkınma bakanlığı kuruldu. Cevap kalkınma bakanlığı
-
Imkb yaptiniz mi gençler
-
@Mimar imkb yapmadım ama kuruluş tarihi sitesinde 1985 diyor soru 1986 değil miydi
-
İMKB olacak..BIST değil!
-
tarih
1 Bozkurt Lotus
2Cumhuriyetin ilanıtr ekonomisi
1 ytl : 2005
2son dış fazla : 1946?
3kit hisseleri soruda 1986 diyordu. imkb yaptım ama sadece tarihten yola çıkarak
4 GEGP ile birlikte 2001'den sonra uygulanan : dalgalı kuryanlış varsa soyleyin düzelteyim.
-
-
Arkadaşlar hiç mahkumlar açmazı veya oyun teorisi yazan var mi aranız da
-
@erdem aynen bunları yazdım bende harfiyen
-
anayasa
1 CB seçimi yenileme : 45 gün
2 anayasa mahkemesine dokunlmazlık için başvuru : 7 gün
3 meclis denetim mekanızması : Soru
4 danıştay incelemesi : 2ayinsan hakları:
1 1948 de kabul edilen : insan hakları evrensel bildirgesi
2 kadınlarla ilgili sözleşmeyi kabul eden : genel kurul
3 AB nin ek protokol sorusu: ?
4 mülkiyet hakkı : Kamu yararı -
@issizadam oyun teorisi yazdım..çok iddialı olanlar vardı oyun teorisi diye sınav çıkışında.ama benimki tamamen sallama
-
@erdem aynı diye biliyorum.
-
Hesaplarıma göre 24 doğrum var.Büyük ihtimalle mülakat dışı kalırım. Şimdiden bir dahaki sınava başlasam iyi olacak.4 soru haybeye gitti vardır bir hayır ne diyelim..
-
Lahey dediği soru bozkurt lotus mu arkadaşlar
-
iktisat
1 c=0.8
2 toplum refahı : 450
3 kurumsal olmayan sivil nüfus?
4 tam dışlama
5 x + y sorusu tam ikame ucuz olan da x olduğu için x=5 dedim
6 dışsallık oyun teorisi yansıtma ? -
@erdem Aynı olması gerekiyor ya bunlardan da puan kırılırsa yazık emege
-
@Göktürk ben iş gücü olduğunu düşünüyorum iş gücü istihdam ve işsizler diye ayrılıyor