2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@username7 17 alan 12 gk gy puan tahmininizi alabilir miyim
-
Bu arada sınava gazi iibf de girdim benim sınıfta 13 boş sıra vardı sınava girmeyen kişi sayısı artacağını düşğnüyorum katılım sayısı arttıkça yenğ mezunlar vs böyle girmeyenler de artar girmiş olmak için giren hukukçu sayısı da çok çevremden yine dönüp dolaşım 3-4 bin arası kişiyle oluyor hasıl yarış
-
@username7 Dostum 25 tam 3 yarım tahmin var mı?
-
@mulkiamir her şeyi çok güzel açıklamışsınız sadece net tahmininiz biraz düşük geldi bana.
-
-
@mulkiamir sabah sabah beni güldürdün Allah ta seni güldürsün. 45 ( kırk beş ) gün yazanlari kabul etmeyecekler öyle mi ? Bir de ciddi ciddi anlatmış arkadaş. Peki desem ki ; ben bu sınavı daha önce kazanmış birisiyim ve iki defa kagidimi incelemiş birisiyim. Her sınavda bu şekilde yazarım ve puan alırım diye. İnsan bilmiyorsa susmayi bilmeli.
-
@mulkiamir otorite siz misiniz ? Bu tavrınız biraz ukalaca geldi cevap bence klasik durum biraz temkinli olun derim . Kullanıcı adınızın büyüsüne kapılmayın.
-
@username7 eyvallah dostum sonic açıklanınca puanı buraya yazarım
-
@taromisaki9 vallahi hocam inşallah öyle olur ilk sınavım olduğu ve klasik sınava alışkın olmadığım için böyle ufak tefek hatalar oluyor maalesef inşallah inceleyen insanlar da senin benim gibi vicdanlı insanlardır da yapmış olduğumuz bu ufak hataları mazur görürler ne diyelim
-
@mulkiamir 22-24 arasi Türkçe dahil mi ?
-
Revizeeee
-
Turkceli turkcesiz lafindan gina geldi ya valla
-
23 dogru
-
Revizeeee
-
@Mimar Hocam yanlış anlamayın ama bu tahammülsüzlük niye?Birşey yazmadan önce destur mu almamız lazım.Sıkıldıysan cevap vermezsin olur biter.
-
Arkadaşlar genel durumu görüyoruz, olağanüstü bir durum olmadığı takdirde 26 nın üstüne çıkmayacağını düşünüyorum bende
-
Benim tahminim 1. olanin 34-35 neti olur. çünkü iktisati iyi yapmissa buna cikabilir.
400. ise 23-24 net ben boyle dusunuyorum -
@username7 Hocam 23 net biraz iyimser olmadı mı?
-
@mehmetsy Aralıktaki sınav 25 ile kapatmisti biraz onu baz aldim hocam. bana göre çeldirici bir sınavdı
-
@username7 Gerçi basit hatalar yapan arkadaşlarımız var, bi arkadaş 7 gün yerine 7 yazıp bırakmış, 2ay/60gün gibi