2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@sbf12345 hocam o kesinlikle süreklilik grevin mantığına bakarsanız iş bırakmadır yani hizmetin kesilmesi manasına gelir o yüzden kamu görevlileri için grev yasaktır çünkü hizmetin sürekliliği esastır
-
@onuktekin eylem var ama gizli eylem mi. Benim yorumum bilgi saklama gizli eylem değil ama ne çıkar ben de emin değilim.
-
@hakperest46 yok süreklilik değildir demedim zaten, sanki tarafsızlık ilkesinede uygun gibi geldi. sorularınız gerçekten çok enteresanmış.
-
@sbf12345 ne manada hocam sorduğum soruları beğenmediniz mi yoksa:)
-
@hakperest46 bilgi saklama gizli bir eylem değil soruda şunun gibi bir eylem soruluyordu birileri kaçak elektrik kullanıyor siz onların parasını ödemek zorunda kalıyorsunuz.
-
@hakperest46 hayır sınav sorularından bahsediyom :))
-
@sbf12345 evet baya enteresandı gecen seneye göre gecen sene hiç girmedim tartışmalara falan ama bu sene dayanamadım çok farklı geldi banada:)
-
@ugur1144 Hocam bilgi saklama tabiki de gizli eylem.Bankadan .Bankadan kredi çekmek için hatır çekini teminat olarak gösteriyorum yada ikinci bir defter tutup mali durumumu iyi gösteriyorum.Bunlar hep sinsilik gizlilik içinde yapılıyor.Mesela khk ile atılanlardan son bordrosunu alıp 5 bankadan 150bin kredi çekip bankaları dolandıranlar olmuş.Bu da bilgi saklama işte.
-
@ugur1144 vallahi ne diyeyim hocam sizde haklısınız ama gizli faaliyet diyordu bu ibareden çok eminim ben sizden gizli faliyetler yürütüyorum sonuçta siz zararlı çıkıyorsunuz ama bu iş baya karmaşık bi hal almaya başladı:) ne diyeyim insallah hepimiz mutlu oluruz:)
-
@sbf12345 Siz sendikalardan dolayı siyasi bir taraf tutma gibi düşünüyorsunuz da o öyle değil.Hizmet verilirken a grubuna iyi hizmet verilip b grubuna kötü hizmet verilemez gibi düşünün onu.
-
@onuktekin şunun için olmaz dedim örneğin senin verdiğin örnekte bankanın da kusuru var. Ama soruda bir tarafın hiç alakası yok
-
Bana göre de en karışık soru bu tam olarak söyledikleri şeyi karşılayan ifadeyi bulamadım.
-
@ugur1144 benimde en çok üzerinde durduğum soruydu
-
@ugur1144 Bilgi saklama gizli eylem değil diyorsunuz da ona cevap verdim.Aynı banka örneğinde adam gidip işini büyütmek için kredi çekiyor(görünürdeki niyeti), akşam 06 pavyonda Sarışın Bomba Azra'ya yatırıyor(gerçek niyeti). Bu da ahlaki risk.
-
geçen sene türkiye cumhuriyeti merkez bankasını kabul ettiler, mmarif yerine milli eğitim yazanlardan 0.5 puan eksiltmişler, mesela geçen sınavda ahmet nohutçu hoca milli eğitime puan verilmez demiş amavermişler.facebooktan takip ettiğim kadarıyla köy sandığı cevabına köy bütçesi yazanlara puan verilmez demiş hoca bence tam puan olmasada puan verirleri gibime geliyor. her şeyden önemlisi soruların ve cevapların paylaşılması gerek.
-
@sbf12345 en ayar olduğum soru da budur kardeşim ya köy sandığını sordum ya yeni nesil muhtarlar bilmiyor ya sandık bütce tüzel kişilik hepsi kabul edilmeli bu kadarda absürd bir soru olamaz
-
@hakperest46 evet gerçekten saçma ama gerçekten ösym nin tavrını tahmin etmek çok zor hiçbir fikrim yok
-
@sbf12345 ben o soruya köy tüzel kişiliği dedim yanlış kabul ettim bakalım hayırlısı ne olacak
-
@ugur1144 Bununla birlikte ters seçimde de bankanın haberi yok durumdan.Bu konuda şunu şunu yapmalıydı denecek bir durum değil.
-
@ugur1144 üzerinde 2005 tarihi basılı ytl madeni paralar var arkadaşlar neyi tartışıyoruz Allah aşkına