2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kamikaze Ah ah eski notum 52.5 gerçekten de 58.50 gelmisti. 1850 civari bir sey olmustum
-
@kamikaze 60 ham puan
-
HAM PUAN MI HOCAM
-
Tahmini puanım ne olur kıymetlı arkadaşlarım ben biraz abartılımı hesaplama yapıyorum şöyleki:
Türkçe "yazar sorusu: perspektif ve yaratıcılık"
Kalın çizgilerle sorusu "kabaca" bunlar doğruysa 5 doğru
Tarih 2 doğru
Tr ekonomisi : "esnek kur" doğruysa 3 doğru
Demokrasi: "Birleşmiş milletler genel kurulu" doğruysa 3 doğruAnayasa 4 doğru
İdare-mahalli idareler-idari teşkilat : 11.50 doğru (plan ve bütçe komisyonu ve imar ve bayindirlik yazmisim)
İktisat: "yetişkin nüfus" doğruysa 3 doğru (güya iktisatçıyım -
@kamikaze ozaman Türkçesiz 60 ham beklentim var hocam bunu dikkate alabilirsiniz.
-
@aliserdar-çetin ham puan ama türkçeyle
-
ugur1144 : 67.5
conmaynard: 60
fetih : 60
kamikaze : 67 -
@kamikaze türkçesiz 55
-
@kamikaze 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
ugur1144 : 55
kamikaze : 67
hamsi : 66.25
luthor : 52.5 -
@kamikaze Türkçesiz 52,5 hocam
-
@onuktekin Hocam, bence "Köy sandığı" kesin doğru cevap fakat tek doğru cevap olmamalı diye düşünüyorum. Şöyle ki : Bu soruda sorulan "köylüye kesilen cezaların nereye kaydedileceği" gibi bir ifadeydi... Bu sorudaki maksat bence : "bu gelir hangi fona ayrılacak ? kim kullanacak? " gibi bir mana da içeriyor gibi... Yani parayı Maliye Bakanlığı mı kullanacak, Köy İdaresi mi ? gibi düşünüyorum.
Bu kapsamda bakınca "Köy bütçesi" , "Köy İdaresi", "Köy Sandığı" aynı noktaya çıkıyor.
Eğer amaç sadece köy sandığını sormak ise sandığın tanımı yapılarak sorulması daha yerinde olurdu diye düşünüyorum. Bu şekilde sorulunca "Parmak Ay'ı işaret ederken, Parmağa değil Ay'a bakmaya çalışan" insanlar hata yapmış oluyor.Hayırlısı olsun inşallah -
Türkceli yazalim boyle cok karisti isler.
-
Benide yazin..son kaymakamlıkta 1 soru ile kaybettim 71.265 aldim..su anda 23.5 alan+tarih dogrum var..en az 4 tane Türkçe dogrum var
-
@kamikaze 53.75
-
@kaimoğlan abi ihale bana kalmasın
-
HOCAM O ZAMAN HAM PUANIMIN ÜSTÜNE PUAN GELME DURUMU VAR MI EKLEME OLUR MU DİĞER ADAYLARIN DURUMU DA DİKKATE ALINARAK
-
luthor : 52.5
kaimoğlan : 53.75 -
@kamikaze Türkcesiz ham puan 57 hocam benim de
-
@aliserdar-çetin bu konuyla ilgili kısa bir çalışma yapıp paylaşıcam hocam.yine eski puan beklenti ve sonuçlarıyla ilgili
-
luthor : 52.5
kaimoğlan : 53.75
sgkci :57