2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@FC-Real-GDP Bunu ilk defa görüyorum.Bir bakayım hocam.Nasıl hocam dora yayınları?Hakimlik kitapları da varmış.
-
657 Kaymakam sizce nasıl arkadaşlar?
-
Arkadaşlar ben bu Bozkurt Lotus olayıını Lotus Bozkurt olayı diye yazdım farkedermi acaba bi şüpheye düştüm ne dersiniz
-
@onuktekin idare kısımları iyiydi gayet.12 doğrum var idareden. kalkınma bakanlığı sorusunu yanlış yapmıştım onun da cevabı var kitapta kaçırmışım ama
-
@sofuoglu Beni bir çok kez yanılttığı için Nohutçu hocanın kitaplarına yaklaşmıyorum.Soran olursa da tavsiye etmiyorum.
-
@FC-Real-GDP Ben de eve gelince gördüm Başkent'de
İktisadının çözümleri berbattı.Anayasa,idare ve tarih iyiydi Başkentin. Denemesiyle sınav uyumu nasıldı acaba?Siz almış mıydınız? -
@FC-Real-GDP Dora'ya bakıcam hocam ilgimi çekti.
-
@FC-Real-GDP hocam sizin bu bahsettiğiniz açık uçlu sorular için mi yoksa konu anlatım mı acaba bir tane gördüm 43,25 liraya 850 açık uçlu soru yazıyor
@onuktekin en iyisini yaptın dostum şahsen benim olumsuz olursa ben de o kaynaklardan(kas ve anayasa hariç) çalışmam muhtemelen
-
@onuktekin iktisat hariç sınav gibi kısa cevaplı sorulardan oluşuyordu denemeler. soru yakalayamadılar ama. sadece süre sorularında yakalamışlardır süre sorusunu ben de yakalarım
-
@sofuoglu evet hocam hem konu anlatımı hem de açık uçlu soru var kitapta. ama sorular sınav formatında değil cevapları uzun çoğu sorunun. ama kitabın anayasası güncel değil. alacaksınız yeni baskı yapmasını bekleyin.
-
@uA1905 Bütün kaynaklarda Bozkurt-Lotus davası diye geçiyor.(Buradaki başarısından dolayı Mahmut Esat Bey'e Atatürk Bozkurt soyadını veriyor.) İnşallah kabul ederler hocam.
-
@FC-Real-GDP Süre sorusunu da yakalasınlar artık
-
@onuktekin aynen olayı doğru hatırlıyom ama sınav şeyiyle ters yazmışım inşallah kabul ederler etmezlerse yazık olcak bi soru gitti
-
tavsiyem tek kaynaktan calismayin ve kendiniz tek kelimelik veya cumlelik notlar hazirlamaniz. Mesela ben tek kelimelik 5-6 sayfa suren not hazitlamistim ve icinden 4-5 soru cikti az degil tahmin etmis oldum
-
@sofuoglu Anayasada çok daha iyi kitaplar var.İdarede de öyle. Çok zorlamamak lazım bence
-
@onuktekin anayasa için çok ekstra bir kaynağa ihtiyaç olmadığı kanaatindeyim dostum yoksa çok beğendiğim için değil ekstra anayasa okuyarak da destekledik mi problem çıkmıyor ama idare için haklısın, idare hukuku için revizyona ihtiyaç var siz hangi kaynaktan çalıştınız idare için Ümit Kaymak hocanın yazarı olduğu Themis de çok iyi zannedersem
-
@sofuoglu Themis dershane fasikülü ve kanunlara baktım konu için. Bilal Hoca'nın Monopol idari hakimlik fasikülünde güzel tablolar vardı ona baktım arada.Bunların yanında kanun baktım.Yetti bana.
O kitap için de kötü diyeni duymadım. -
Ahmet Nohutçu'nun Kaymakamlık kampından çalıştım. Detay iyiydi ama zaman zaman aşırı dolaylı anlatıma başvurmuştu.
-
@vaner Hocam burası değil dediğiniz şeylere bir bakın isterseniz.ÖSYM bunlara rağmen 2006 derse iptal olur 2006 cevabı bu kadar da net.2006 ile ilgili sadece görüş var başka da bir şey yok.
-
@onuktekin Para banka sorusu ve sizin alaniniz degil cok kesin konusuyorsunuz