2017 Kaymakamlık Sınavı
-
3 nokta olamaz bence çünkü 3 noktadan sonra kelime büyük harfle başlar orda küçük harfle devam ediodu ayrıca cümlenin sonunda 3 nokta vardı arada bir noktalama bence noktalı virgüldür
-
@Dolaylı-tümleç 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@mülkiye1903 her şeyden şüphe eder olduk en sondaki üç nokta değil miydi ?
Uc noktanin geçtiği baska bi yer varmis.Oraya yazilacakmis ama cumlenin sonundaki kısım tuzakmis.oraya nokta gelmesi gerekiyormus vs vs..
-
Üç nokta cevabı bile tartışılır oldu.Arkadaşlar bence biraz ara vermek gerek yani elbette birçok arkadaş sınırda ve her soruya imtina ile yaklaşıyor ki hakkıdır ama olay gerçekten farklı bir noktaya evriliyor dikkat
-
İnsan hakları evrensel bildirgesi cevabı varmış ben ona Magna Carta dedim ama soruda o olaydan bahsediyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum
-
@a1903 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
3 nokta olamaz bence çünkü 3 noktadan sonra kelime büyük harfle başlar orda küçük harfle devam ediodu ayrıca cümlenin sonunda 3 nokta vardı arada bir noktalama bence noktalı virgüldür
Noktali virgülü yaziyla mi yazdiniz yoksa işaretle mi belirttiniz?
-
İşaretle belirttik
-
@a1903 büyük harfle başlıyordu diye hatırlıyorum çünkü küçük harfle başlasaydı üç nokta koymazdım oraya.
-
........
-
@a1903 büyük harfle başlıyordu diye hatırlıyorum çünkü küçük harfle başlasaydı üç nokta koymazdım oraya.
Paragrafin en son cümlesi degil miydi? Devaminda cümle gelmiyordu diye hatirliyorum
-
İnsan hakları evrensel bildirgesi cevabı varmış ben ona Magna Carta dedim ama soruda o olaydan bahsediyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum
-
@mülkiye1903 sondan bir önceki cümleydi galiba.
-
@mülkiye1903 sondan bir önceki cümleydi galiba.
Hatirlayamadim açikçasi.
-
@turgi valla doğru söylüyorsun? sınava girip girmediğimden bile şüphe etmeye başladım.Girmemişte olabilirim.
-
grev lokavt sorusu ile yokluk sorusu çok zordu yapana helal olsun
-
Yaptırım uygulama dedim sanırım idarenin hangi ilkesine giriyor demişti ama bilmiorm
-
@sınavzedee tekrar yazdım bir kontrol edin lütfen
-
@sınavzedee hesaplayalım any 4 iktisat 2 idari teşkilat 4 idare hukuku 6 mahalli idareler en iyi olduğum 1,5 tr ekonomi 4 imkb yaptım dopru varsayıyorum insan hakları 2 tarih 2
Daha önce yazdığım da iktşsatta 2 doğru mu genel kültür den saydım
Yani toplam 25,5 doğru yaptım
Trollemiyorum merak etmeyin bunu kontrol edebilirsiniz eski sayfalardan -
Bir şey dikkatimi çekti bu forumda sanırım herkesin toplam doğrusu 25 ve üzeri sanırım
-
Arkadaslar sorudan soru turetir oldunuz ve bi sorudan bahsederkn bile sorunun kac farkli sorulus seklini tartisiyosunuz gecen senelrde de anlasmazliklar olurdu ama bu sefer gercekten merak ediyorum her okulda farkli sorular cozdurulmus olabilir mi? Cevabi gectim soru hakkinda bile mutakabat saglanamadi 2 haftadir.
-
1215 yılında kabul edilen vs diye devam ediodu çok eminim kesinlikle Magna Carta bence cevap