Ali Palabıyık:(
mülkiye1903 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@Daywalkers 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar saçma bir soru soracaģim cevap verirseniz sevinirim. Bu sorulari sirma sebebim Ösymdir.
Atatürk Dil tarih Yüksek Kurumu Kime Bağlidir sorusuna aynen
Başbakanlıga yazdım
Yumuşatmam yapip başbakanlik yazmadım diye puan vermemezlik yaparlarmi?
İcin rahat olsun dostum ben şahsen bir sikinti yasayacagini düşünmuyorum. Basbağanlig falan yazsan neyse de:)
-
@safiTÜRK69 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@mülkiye1903 birkaç sınav daha var kardeşim ancak bu kadar tartışma olmuyor onlarda küçük çaplılar. Açık uçluda kalite bence düşüyor. Bence sınava KPSS ilkleri girmeli. ( Bu şekilde olursa ben giremem orası ayrı )
Yanilmiyorsam Kpss sarti varken asil sinavda sorulmayan maliye netlerinin bile p38 de etkisi vardi. O da ayri bir sacmalikti. Bu tarz konularda sistemi sorgulamak biraz ahmakça ama neresinden tutsak elimizde kalıyor
-
@safiTÜRK69 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
KPSS şartı gelir mi bilmiyorum ancak Açık uçlu sistemin uzun sürmeyecegi kanaatindeyim..
Yanlış bilmiyorsam Türkiye de bu şekilde yapılan başka bir sinav yok. -
@OseneBuSene 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@mülkiye1903 misal bu arkadaş, yasaklı olan vaner yeni açılmış bir hesap.hesaba tıklayın kocaman İMKB yazmış ha şimdi gidip siler, problem değil ekran görüntüsü alındı. Şimdi yönetici arkadaş gerekeni yapar umarım.
Derdin ne anlamadim dostum? Fazla heyecanli bir arkadaşa benziyorsun. Memurlar netteki kullanici adim imkb.Hem orda hem burda yazan ortak arkadaşlar varsa tanisinlar diye yazdim.Anlaşılan imkb ile ilgili derin sikintilar yaşamişsin.
-
Sayistay gibi kaymakamliğa da tekrardan kpss sarti gelecek diyorlar?
-
@a1903 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@Dolaylı-tümleç neyse dikkate alıncak biri değilsin işine bak
Bence bu kadar ağır konuşmamalisin.
-
@a1903 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
1215 yılında kabul edilen vs diye devam ediodu çok eminim kesinlikle Magna Carta bence cevap
Ben 1215 diye yazdığı icin evrensel bildirge yaptim zaten
-
@Dolaylı-tümleç 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@mülkiye1903 sondan bir önceki cümleydi galiba.
Hatirlayamadim açikçasi.
-
@Dolaylı-tümleç 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@a1903 büyük harfle başlıyordu diye hatırlıyorum çünkü küçük harfle başlasaydı üç nokta koymazdım oraya.
Paragrafin en son cümlesi degil miydi? Devaminda cümle gelmiyordu diye hatirliyorum