2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar alan doğrularınızı 2,5 ile çarptıktan sonucu 0,6 ile çarpın.Aynı şekilde gk doğrularınızı 2,5 ile çarpın çıkan sonucu 0,4 ile çarpın.Sonra bu bulduğunuz iki sonucu toplayıp 2 ile çarpın standart sapmasız puanlarınız çıkacak.Hatta herkes yapsın bunu bu puanlara göre bir sıralama yapalım çok daha gerçekçi sonuçlar ortaya çıkacak.
-
Türkçe hariç 64 puan
-
@Dolaylı-tümleç Zaten 0,6 ve 0,4 katsayıları soru sayı oranlarına yedirilmiş durumda. Ham puan için doğru sayısını 2.5 ile çarpmanız yeterli.
-
-serbest döviz kuru
-dışlama durumu
-imkb
Sizce hesap yaparken bu cevapların hangisini saymamaliyim -
@ugur1144 hocam 63 ham puan yaz
-
@sofuoglu yapmayın Allah aşkına neleri tartışıyosunuz bozkurt lotus yazsan yeterli. Zaten soruda hangi dava diye soruyor merak etmeyin.
-
@BF24 Hocam benim bir şey tartıştığım yok. Bir arkadaşımızın lotus cevabı kabul edilir mi sorusuna dilim döndüğünce cevap verdim. Diğer bir arkadaşımızın da Bozkurt-Lotus Olayı yerine Davası yazdım kabul edilebilir mi sorusuna da kabul edilebileceğini yazdım herhangi bir soru tartışması olmadı
-
@ugur1144 dediğiniz gibi olsa 10 alan 15 gk yapanla 15 alan 10 gk yapana aynı puan gelmesi lazım ama geçen sene öyle olmamış.
-
@miray Bnce esnek kabul edilmeli
-
@miray Bnde imkb dedim , imkb konusunda yorum yazmayım
-
@miray esnek kabul edilir diğerlerini bilemem.
-
@Dolaylı-tümleç Puanların farklı olmasının sebebi testlerin puanlarının ayrı olması yani standart sapmalarının farklı olması. Kendi içinde örneğin genel kültürden herkes çok kötü yaptı genel kültürden yaptığınız her soru size daha fazla puan getirecektir. Gerçek ham puan hesabını yapmak için her test için ayrı ham puan hesaplaması yapmalısınız. Örneğin genelkültürden 12 doğrunuz varsa genelkültür ham puanınız 75 alan dan 12 doğrunuz varsa alan ham puanınız 50 dir. Burda alan puanınızı 0,6 ile gk puanınızı 0,4 ile çarparsınız toplam ham puanınızı 60 bulursunuz. Buda bizim başlangıçta yaptığımızla aynı 24 doğru çarpı 2,5 . 0,6 0,4 katsayıları söylediğim gibi soru sayısının içinde gizli olduğu için basit yoldan yaptığımızda katsayılar ihtiyacımız yok. Umarım açıklayıcı olmuştur.
-
@miray serbest dalgali esnek 3 cevabinda kabul edilecegini dusunuyorum
-
Ham puan hesaplamak için Örneğin 15 alan 12 gygk hesaplayalım 24 soru 60 puan ise 15 soru kaç puandır buradan 60x15 bölü 24 alanda ki ham puanınızı verir. Aynı şekilde gkgy puanınızı da hesaplayabilirsiniz
-
@enea @Dolaylı-tümleç @Pablo teşekkürler
-
24 de kapanır bu sınav
-
@miray Rica ederim , digeri hakkında fikrim yok , kabul edilmez anlamına gelmesin yazdığım cvp
-
Maşallah... bol alternatif cevaplı,en az 4 Türkçe doğrusu bankolu bir sınav sonu süreci yasiyoruz.. sonuç hüsran,hayal kırıklığı olur mu gorecegiz.
-
@Emirkym. Hocam yazdiklariniz dogru olmakla beraber sorunun devaminda : ama istedigim gibi, dusundugum gibi degilmis gibisinden bir ifade vardi (su an tam hatirlayamadim da özendigi sey hayal kirikligina ugratiyordu) bu sebepten (!) alternatif cevapsiz kabul edilebilir diye dusunuyorum, fakat yanlis yapmis da olabilirim cevap sadece (.) da olabilir
-
Kamikaze hocam beni de ekleyin Türkçesiz ve ? koyduğum hizmetsel yerinden yönetim kurumları ve imkb-öib dışı 52.5