2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@görünür-el valla ben de böyle düşünüyorum ama puanımı hesaplarken yanlış kabul ediyorum bu soruları
-
@görünür-el kardeşim sonuç itibariyle kısmi dışlama yapmadığın sürece bnce kabul edilir çünkü ösym bi sınavda dışlama etkisinin bildiğimiz tanımını sormus ve cevabı tam engelleme kabul etmiş ben kabul etcekleri kanaatindeyim
-
@Mehmed-Kemal teşekkür ederiz hocam. İnşallah 25 civarı yeter. 25.5 net olduğu için tedirgin oluyoruz
-
@kemoenes hocam 25 neti olan kaç arkadaşımız vardır sizce bence baya çok 25 lerin en iyisi mülakata kalacak yani alan ağırlıklı olan 25 şer diyebilir miyiz
-
@gökbörü aynen bende öyle düşünüyorum. Nasip kısmet artık
-
Hizmet bakımından yerinden yönetim kuruluşları diye mevzuatta geçen ifade var arkadaşlar. Nasıl diğer yazılanlar net kabul olur diyebiliyorsunuz?
-
@BF24 Nerede geçiyor hocam paylaşabilir misiniz?
-
@BF24 kardeşim o mevzuatı paylaşır mısın?
-
@Ecinar öyle kardeşim ama yine de yanlış kabul etmek daha sağlıklı olur...
-
@BF24 ![0_1505833880260_IMG_8035.PNG](Yükleniyor 100%)
-
@onuktekin Tekin bey merhaba beni de ekler misin? Turkce haric 37.5 puan hep yuksek puanlilar soyluyor ama benim gibi olanlarda vardir hayirlisi Allah hic birinizin emeklerini zayi etmesin... Insallah hepiniz umdugunuzdan daha guzel makamlara gelirsiniz. Kendi adima soyleyeyim, 37.5 puan bile basari benim icin, 14 yil sonra calismadan sinava girince boyle oluyor .
-
@BF24 paylaşmaya çalıştım arkadaşlar resmi.
-
@BF24 evet doğrudur,bende hizmet yerinden yönetimler yazdım fakat mevzuatta hizmet bakımından yerinden yönetim kuruluşları diye geçiyor. Bu sorudan ümidi kestim.
-
Aynen öyle hocam bende kritik seviyelerdeyim. Bir iki tane böyle kabul olurmu tarzında yazılarım vardı ahmet nohutçunun kitaplarının azizliğinden araştırdım ve evet ne yazıkki mevzuatta bu şekilde geçiyor. Son basım altın seri idare hukukda hizmetsel yerinden yönetim kurumları şeklinde geçiyor. Aynı şekild einsan hakları evrensel bildirisi şeklinde geçiyor son basım demokrasi kitabında bunlar kabul olmazsa bu kadar emeğimize yazık olucak zaten sınırdayım. Muhakkak kendisiyle irtibat kurucam bu şekilde sayılmazsa cevaplar. Çünkü gerçekten emeklerimize yazık.
-
O kadar aramış bulamamıştım.Meğerse elimizin altındaymış. http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.3046.pdf 11.madde @Dolaylı-tümleç hocam kusura bakmayın dikkatimden kaçmış. Burada da sadece bir yerde geçiyor ilgili kuruluşu tanımlamak için kullanılmış. Birde Anayasa Mahkemesi kararında açıklanmış. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/10/20111021-11.htm Herkesten özür dilerim.Çok baktım ama gözümden kaçmış demek ki.
hizmet bakımından yerinden yönetim kuruluşları
hizmet yerinden yönetimi
işlevsel yerinden yönetimler
hizmet yerinden yönetim birimleri
hizmet yerinden yönetim kuruluşu
kamu kuruluşları
http://www.anayasa.gov.tr/files/pdf/kararlar_dergisi/aymkd42.pdf
Hizmet yerinden yönetim örgütleri
hizmet yerinden yönetim kuruluşları
kamu kurumları
Bu şekillerde ismi geçmiş fakat tanımlanmamış. -
@BF24 en iyisi kanundan çalışmakmış şimdi anlıyorum bunu,bunu saymazlar ama bildiriyi sayarlar çünkü çevirisi bildiri zaten çoğu yerde de bildiri diye geçiyor.Bu arada bende bildiri yaptım ve tam sınırdayım az bir farkla 400 içinde de olabilirim dışında da.
-
@onuktekin Hizmet yönünden yerinden yönetim kuruluşları sıkıntılı mı hocam?
-
@Dolaylı-tümleç Sayarlar hocam kanunda doğrudan bir tanım yok içiniz rahat olsun.
-
@mehmetsy Ha yönünden ha bakımından hocam farketmez.Kabul ederler bence.Mülki idare amirliği doğrudan doğruya kanunda yazarken bile 5 tane filan alternatif cevap olabiliyorsa bunu haydi haydi kabul ederler.Komisyonda hocam yok ama idare edin işte
-
@onuktekin Eyvallah hocam:)