2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@osmanli_kalesi zaten bir kırgınlık yok, imkb diyenenler çoğunlukta bende aynı görüşteyim. mevzunun uzaması vanerin imkb değil demesi de değil.. 7 gün önce İMKB demesi ((: onu ''Ti'' ye aldım.
-
@ersagun neyyy özelleştirme mi ? onun hisse satmak gibi bir görevi de mi varmış ben şok ben iptal .... neyse şaka bir yana biz ne dersek diyelim ösym'nin dediği olur. geçmişte adamlar tcmb yapmışşlar. başka sınavlarda kabul ettiklerini bir diğerine kabul etmemişler. ösym'nin kestiği yer acımaz :dagger:
-
@OseneBuSene Hocam ben hiçbir zaman imkb demedim cümle yanlış olmuş olabilir olsa söylerdim ben imkb demiyorum cvp imkb olduğunu düşünmüyorum imkb ise de umrumda değil
-
@OseneBuSene ha anladım geçen bi grupta gördüm yeni sınav aralık ayında diye duyum var mı ?
-
@vaner İşte böyle göster kendini rahatla Ne oldu? Tavrına cevap alınca hemen içinde ne varsa çıkarmaya başladın. Terbiyeni takın arkadaşım.Klavye delikanlılığı yapma.
-
@osmanli_kalesi hocam hisse satısı bir yontemdir. KİTlerin hisse senedi satısı özelleştirmedir zaten.
-
@vaner anladım hocam hayırlısı olsun . beyler konu uzamasın. herkes diken üstünde . ricamdır.Allaha emanet olun .
-
@ersagun o açıdan bakmadım hocam haklı olabilirsin. gayet mantıklı yaklaşım ama dediğim gibi son sözü ösym söylüyor.
-
@leventgöktuğ sen adam olacaksın önce
-
@vaner dostum gerek yok gerginliğe. Bilgi paylaşıyoruz sonuçta.
-
Kaymakam adayı açıktan açığa adres verip tehdit savuruyor.. Bi de kaymakam olsa Mazallah...
-
@görünür-el sen de bi sus be
-
@vaner Gösterirsin gösterirsin eminim Burada herkese konuşuyorsun.Sana yapılınca içinde ne varsa ortaya çıkıyor. Başkasının adamlığına bakacağına önce kendinle ilgilen. Bir tane hakaret etmedim. Nasıl davranıyorsan öyle davrandım.Sonuç hemen hakaret oldu.İnsan demek ki bir yere kadar gizleyebiliyor içindekini.
-
@görünür-el n Ankara açık adresmi delinkanliliga laf söyledi ben de gelsin yüzüme söylesin diyorum hayatımda kimseyle kavga etmiş insan değilim adamın yazdığı çıldırttı beni
-
@leventgöktuğ sen de beyin yok diyosun yazdığına bir baksana
-
Bir soru için gelinen noktaya bak arkadaş karşıt fikirli olmak böyle bir muamele gerektiriyor herhalde
-
@vaner şöyle bir anlaşma yapsak. Biz hepimiz suçlu olalım ve haksız. Sen haklı ol. Daha sonra senin bütün cevaplarını yaz biz hepsini doğru kabul edelim. Ama sen bir daha yazmasan? Nasıl teklif? Eğer ters bişey yaparsak Ankara'da gerekeni yaparsın zaten
-
@vaner karşı görüşden ziyade üslup önemli hocam. Kimse birbirini tanımadığı için ne olursa olsun biraz da olsa resmiyeti elden bırakmamak lazım konuşmalarda. Bu şekil konuşulursa sıkıntı çıkmaz zaten sabaha kadar iddia edilse bile aynı cevap.
-
@vaner Öyle bir şey yazmadım ama kişi kendini daha iyi bilir bir şey diyemem.Bu kadar kendini beğenmişlik,ukalalık yaparsanız biri de size uygun cevabı verir. Gördüğüm kadarıyla kimseyle çok da samimiyetiniz yok ama herkese senli benli yazıyorsunuz.Bakıyorum şöyle iletilerinize alay ediyorsunuz. Trollük yapıyorsunuz. Ben sizin yüzünüze de söylerim dert değil ama müsabık sporcuyum başımız derde girerse ne kariyerimiz kalır ne de ailelerin yüzüne bakacak yüzümüz.
-
@leventgöktuğ muhatap olma artık sen benim gözümde sıradan birisin yok musabik sporcu filan ayağını geç