2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Eğer ytl sorusu 2005 değilse soru zaten iptal edilir arkadaşlar.Kanun tarihi 2005 iken ve ayrıca merkez bankasının sistesinde bile 5-10-20-50-100 ytl banknotların 2005 te tedavüle sokulduğu yazarken başka cevap aramak hayal olur.Biz kanuna ve merkez bankasınada itibar etmeyeceksek kimi referans alacağız para basımı ve tedavülü konusunda unda.
-
Kardes sen milletle dalga mi geciyosun?
-
@c-ronaldo7 dayicim paylastim bak 2006 nin ispatini
http://www.ozelliklerinedir.com/turk-lirasindan-6-sifir-ne-zaman-atildi/ -
@d-drogba estagfullah ne haddime abicim neden boyle dedin ki? Seni rahatsiz eden ne?
-
@kenan65 aslannn.. kardeşim yıl olmuş 2017 enternete güvenen yok al sana belge ..kenan bu sayfayı çoğalt dagatalım:)
-
@c-ronaldo7 belgelerle konusuyoruz dayicim:)
-
Herkese ayni soruyu surekli sordugun icin dalga gectigini dusundum. Yani burada hic kimse bilir kisi degil. 2006 cevabi gibi yanlis cevaplari dogru kabul ederseniz sinav aciklandiginda buyuk hayal kirikigina ugrarsiniz. Burada sadece sen merak etmiyorsun sinav sonucunu bizde merak ediyoruz. Sadece sen degil burda bir cok kisi emek verdi. Talip oldugun makamin agirligina yakisacak sekilde hareket etmelisin.
Hayirli geceler...
-
@kenan65 Arkadaşım bu soruyu bende 2006 yaptım fakat cevap 2005 zorlamanın bir manası yok.2006 diyenler kaynak olarak sadece bu siteyi gösteriyorlar,bu sitenin de ne olduğu belirsiz.
-
@c-ronaldo7 İspat diye gösterdiğiniz makale referans olarak merkez bankası sitesini gösteriyor.http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/TCMB+TR/TCMB+TR/Main+Menu/Banknotlar/Banknotlarla+ilgili+Genel+Bilgiler Belliki makaleye yanlış geçirmişler.
-
@kenan65 o sorunun cevabı 2006 ise barajı sen 20ye çek kardeş.
-
@d-drogba bana cevap veren abilerim var sen niye rahatsiz oluyosunki kardesim hosuna gitmezse cevap vermezsin olur biter.. ben burda abilerimle heyacanimi paylasiyorum evet biliyorum herkes ayni durumda ceval vermezsin kardesmm beni elestiremezsin ve bana meslegin agirligini ogretemezsin ben abimden(eski ankara valisi)dolayi meslegin ne oldugunu iyi biliyorum sen keyfine bak
-
Peki...
-
@hayati-kişisi abi haklisin 2005 ama osym sanki o soruda biraz 2006yi istiyo gibiydi
-
Birebir Merkez Bankasında yazan yazı budur.Artık lütfen YTL konusuna nokta koyalım arkadaşlar.
"28 Ocak 2004 tarih ve 5083 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Para Birimi Hakkında Kanun" gereğince, ülkemizde ilk kez gerçekleştirilen paramızdan 6 sıfır atılması operasyonu kapsamında 1 Ocak 2005 tarihinden itibaren dolaşıma verilen Sekizinci Emisyon Grubu banknotlar 1, 5, 10, 20, 50 ve 100 Yeni Türk lirası olmak üzere 6 farklı değerden oluşmaktadır. Bu banknotların tamamı Türkiye'de basılmıştır." -
Bakanlik teskilati yanlis kabul edilir diyolar 2006 da oyle dislamada oyle toplam refahta oyle ben kazanamam
-
Arkadaşlar şunu soylemekten kendimi alikoyamadım artık. kendinizi beyhude hayallerle kandirmiyor ve olabildigince gerçekçi yaklasabiliyorsaniz yanıtlarınıza, sonuçta hesap ettiginiz ile büyük bir uçurum yasamiyorsunuz. forumda dillendirilen her faraziye bilgiye kulak kabartmak suretiyle doğru sayınızı sıfıra bile indirebilmeniz mümkün.
-
@hayati-kişisi abi bu forumdan sonra 26 bekledigim durum 22ye indi
-
Toplam refah MIKTARINA HERKES 450 YAZMIS O SORUNUN CEVABI 30 KIM NE DERSE DESIN
-
@kenan65 toplam refah sorusuna herkes 450 yazmamış da bilenler fiyat ve miktar verilerini çarparak 450 yazmış olabilir. bu ihtimali de dikkate almakta fayda var.
-
@kenan65 kardeşim seni anlıyorum çok heyecanlisin kazanmayı çok istiyorsun fakat sadece sen değil herkes emek verdi bunu anla bence. Ayrıca seni mutlu edecekse sinav açıklandığında hayal kırıklığı önemli değilse tamam doğru cevap 30 .ytl de 2006 .insan hakları kurumu da doğru diyelim.ama bu şekilde kendine kötülük yaparsın.umarım yanlış anlamazsin beni