2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@sehri-emin abi hayir soyle bi durum var tlde falan haklisiniz yanlis ama toplam refah sorusunda miktar isteniyodu hatta bu tarz sorulara cok denk geldim bazi arkadaslar toplam refahi gorunce direk alan olarak algilayip 30×15 diye hesapladilar ama Miktar isteniliyodu cok iyi hatirliyorum
-
@sehri-emin ben kazanamadigimi biliyorum abi sadece hatirladigimdan emin oldugum seyi diyorum yoksa estagfullah yanlis anlamakta ne demek siz benim abimsiniz saygim buyuk
-
ve şahsımdan yola çıkarak söyle özetleyebilirim gerçekçiligi. hizmetsel yerinden yönetim, esenek kur, ist mnk kym bor, yetişkin nüfus dışında tartışma konusu olan ve doğru kabul ettigim bir cevabım olmamakla birlikte, bunlar arasından mesela imkb ya da hizmetsel sorusunun degil de daha çok yetişkin nufus ve esnek kur sorularimin elenebilecegini düşünüyorum. Çünkü önümüzde bir un seker pamuk ve mulki idare amirligi hizm sınıfı ornegi ve kabul edilen cevaplar var.
-
Rahatsizlik verdiysem herkesten ozur diliyorum heyacandan hepsi uzgunum ...
-
@kenan65 kardeşim eğer doğru hatirliyorsan bile sen gene de yanlış olarak say kendini kötüye hazirla. eğer doğru çıkarsa da +2,5 puan ekstra olur. Allah gönlüne göre versin kardesim
-
Uyuyan devler 2006 duyunca gözleri uykulu uykulu nerden çıktı lan bu 2006 yine diyerek hazır olan ispatlari bombalamaya başladı ...lütfen sakin olun bu konuyu diplomasi yoluyla halledebiliriz... ) aldığım duyuma göre soruda tarih sorulmuş yıl değil yani ne 2005 nede 2006 doğru cevap değil...ortadoğuda kartlar yeniden dağıtılıyor... bu arada kenan refah sorusu 450....30 nerden çıktı ..aile içi infaz olmasını istemiyorsan sus:)
-
@c-ronaldo7 geyik güzel. vakıa can sıkar.
-
@kenan65 toplumsal refah miktarı diyerek kastettiği zaten toplam ramt alanıdır.30 olan yatay eksende denge noktasına denk gelen miktardır ve bu miktar alan hesaplanmadıkça toplumsal refahla ilgili bilgi vermez.
-
@conmaynard simdi guzel bir aciklama gordum iste cok tesekkur ederim abicim cok haklisin
-
@kenan65 kenan kardeş sen iyi değilsin kardeş burda sana kazanırsın cevabını vermek seni geçivi olarak tatmin eser ama 10 hün sonra hayal kırıklığına uğrarsın hem vali kardeşi olmaklan olmuyor bu işler kaymakam olanların abileri vali değil
-
@darısı-başımıza arkadaşlar benim tahminim 24 veya 25 doğru ile kapatacağıdır ister katılın ister katılmayın her yazdığımızı doğru kabül etmemeliyiz sınava 17.000 kişi girdiğini varsayarsak soruları okuyan ekibibin birilerini elemeleri lazım aksi takdirde herkesin kazanma şansı yükselir kendi oluşturdukları cevaplara göre doğru veya yanlış diye değerlendirirler sadece türkçeden alternatif cevaplar olur diye düşünüyorum
-
@hayati-kişisi esnek kur kesin doğru tartışmak o kadar gereksiz ki hepsi doğru cevap esnek/dalgalı/serbest. Sırf bu soru için kazansam da kazanmasam da kitapçığı inceleyeceğim.
-
@darısı-başımıza öncelikle darısı başımıza diyerek bizide düşündüğün için. şahsım ve milletim adına teşekküru bir borç bilirim.. asıl konuya dönecek olursak osymnin cevaplardaki katılığı hususunda size katılıyorum zira ülkemizin içerisinde bulunduğu zor ve çetin durumdan ösym de etkilenerek olağanüstü hal pozisyonunda konuşlanmış bulunmaktadır..Kacla kapatacağı hususunda da şunu belirtmek isterim ki oldukça enterasan gelişmeler baş gostermekte.zira gün geçtikçe 30 la kapatır abi bu sınav yav gibi söylemler kafkaslardan gelen soğuk hava dalgasiyla beraber sizin de dediğiniz gibi 25 lere kadar düştü ..kenan kardeşim konuşmaya devam ederse baraj 9:15 e çekilecek gibi duruyor..şahsen aziz ve necip milletime naçizane öngörmü söylemek gerekirse 26 gibi duruyor ..ve tabii insan beşer saşar...saygılarımla...
-
@hayati-kişisi sende mi sinirdasin kardeş.. o kadar içten konustun ki ses yakından geldi..
-
@bfroki kardeş herkes bu üçünün doğru cevap olduğunu biliyor.fakat başkalarının üzerine basarak ilk 400 e girmeye çalışıyorlar.. neymiş tek doğru dalgaliymis..bu bir TEMENNI dir.. vedahi bu KÖTÜ NIYETLI( giffen) insanlarda bulunur....
-
@bfroki kesinlikle aynı fikirdeyim. Bende kitapçığı incelemeyi düşünüyorm bu soru icin.
-
@bfroki esnek kur nasil kabul edilmesin. Aynı şey. Ben çok iyi çalıştım o konuya. Dalgali(esnek)kur olarak geçiyor kaynaklarda. Örnegin Türkiye Ekonomisi- Tufan Samet OZDURAK syf 255
-
Hakkaten inanmıyordum kötü goygoycularin olduğuna ve saygı duyuyordum fikirlerine. Ama sahiden arkadaşlar sırf moraller bozulsun kafalar karışsın diye var bazıları. Yapmayın böyle şeyler. Hakikat nasılsa değişmeyecek, yanlış yönlendirme bilgilendirme yapmayın.
-
Her 5 sayfadan ikisinde aynı kısır tartışmalar. Herkes kendi doğrusunu ikna çabası. Malum forumdaki zihniyetten bazıları buraya gelmiş ve zorla kendi doğrularını ispatlama çabası. İmkb muallakmış, 2005 (ki TCMB açık açık yazıyor, Bunu tartışmak bile saçma) muallakmış derken sonunda rant sorusuna da eminim cevap 450 değil diyen çıktı. Yukarıdaki soruların doğruluğu yanlışlığı değil mesele. Ama her 2 günde bir yeni isimler aynı tartışmalar. Ha bir de o zaman okuma diye hoş olmayan bazı yorumlar görüyorum. Okurum kardeş, burası verimli ve saygılı bir platform. Benim okumamamdan ziyade senin yazmaman daha makul. Ben bu siteyi kaç kaymakamlık sınavı ve mülakat sınavı takip ettim. Bi zahmet 10-15 sayfa öncesi yazılanları oku mükerrer, kısır ve verimsiz tartışmalar olmasın. Bilgi alışverişinden ziyade kendi doğrularını ispat çabasından bi vazgeçin artık.
-
@mehmed-kemal kardeş zaten bu dediğiniz 27-28lere denk geliyor. Sınav daha hic o kadar yükseği görmemişken sorgusuz sualsiz kazanir diyoruz biz o netlere.