2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Mehmed-Kemal Zaten bu forumlarda bu başlıklar bunların konuşulması için açılır. Herkes saygılı ve rahat bir şekilde düşüncelerini paylaşır, merak ettiklerini sorar. Ortaya da güzel bir arşiv çıkar. Madem bunu akılsızlık olarak görüyorsunuz neden buraları takip ediyorsunuz? Madem yanlış şeyler olduğu kanaatiniz var neden idealini tavsiye etmiyorsunuz?
-
Teşekkür ederim. Tavsiyenizi değerlendireceğim.
-
@Larendeli iş gücü.insan hakları evrensel bildirgesi.ve dissallik
-
Arkadaşlar işgücü sorusunda çalışmak istemeyenlerde vardi de mi.
-
@Larendeli 2006 cevabi dogrumu ya herkes bisey diyo anlamadim
-
@butimar iktisatta 450 cevabimi dogru yoksa 30 mu
-
@kenan65 onu 2005 olarak aldim. 2005 olması lazim
-
@butimar Ben de iş gücü yaptım ve yanlış deniliyor. Diğer iki sorunuz doğru gibi duruyor fakat net bilgim yok.
-
@Larendeli 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@butimar Ben de iş gücü yaptım ve yanlış deniliyor. Diğer iki sorunuz doğru gibi duruyor fakat net bilgim yok.
23.5 kesin kuşkusuz hesapladigim netlere göre olma ihtimali nedir sizce
-
@butimar Allah hakkımızda hayırlısını versin kardeş. Günlerdir ne olur kaçla kapatır gibi tartışmalarımız oluyor. Net bir şey söylemek imkansız. Kimisi yine 24le kapatacak diyor kimisi 26 kimisi 28 ... Sizin diğer iki sorunuz da kabul edilirse olabilir inşallah..
-
Türkçe hariç 20 tanecik
-
@Kutyler 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Türkçe hariç 20 tanecik
Ben turkce dahil 23.5 netten bahsediyorm
-
@butimar Benim Türkçeler yanlış gelir yazım kötü
-
@Larendeli Amin tabi. Ama anlaşılan o ki imkansız duruyor şuan. Eminim hepiniz emek verdiniz çalıştınız ama benim şu son 2 aydaki çalışmamı görseniz ağlardınız. Okumadigim kanun calismadigim detay kalmadı. Yapamamış olmam canını cok sıkıyor
-
Virgülü nokta noktayı virgül algılar okuyucu
-
@Kutyler o kadarda degildir heralde. Zaman yeterli değil miydi özene bezene döşeseydin kağıdı. Benimde kötü. 10 kez silip yeniden yazdım
-
@butimar bu şey vardı insan hakları evrensel beyannamesi heh işte onu 3 kere yazdım sığmadı
-
@Kutyler onu bende cok silmekten en son yanlış yazdim iste. Kusurlu diyelim. Yanlış deyince kendimi daha bi kötü hissediyorum
-
@butimar eğer tamsa 23.5 güzel net bence muallakta olan çok soru var
-
Arkadaşlar benim tahminim sınav 25-27 arası ile kapatacaktır. benim Türkçe hariç 25 doğrum var... geçen sene ki sınava göre bu yıl ki sınav biraz daha zordu diye bilirim.
23 doğru yapanlar mülakata kalamaz tahminimce. 24 yapanlar ise ikinci bölümdeki sorularına bağlı yani Anayasa-İdare ve İktisad...
Herkesin hakkında hayırlısı olsun şimdiden.
Sınav 9-13 ekim haftası açıklanır diye tahmin ediyorum.