2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Eli kulağındadır o zaman açıklanır:))
-
Arkadaşlar hiç dikkat etmediğimiz ve konuşmadığımız bir soru var. Şu IMKB sizce ne olur? :)))
-
@mehmed-kemal bence iptal olacak
-
@mehmed-kemal 10.000 yorumun 737173718 tanesi imkb.. Aman kardeşim.
-
@görünür-el benim gözden kaçmış demek ki :)))
-
Link fln ne durumda dostlar ? Beklemeli miyiz sizce bu hafta ? Yoksa Cuma akşam olur açıklanmadı diye söylenir miyiz ?
-
@mehmed-kemal murat yayınlarının 2018 yılı iktisat kitabında 1985 yılında kurulup 1986 yılında faaliyete başladı yazıyor
-
@mehmed-kemal geçen sene merkez bankası sorusu gibi iptal olur denir ancak ccvb imkb kabul olur
-
Beri gelin gardaşlar üç beş kelam edeyim
Sınav kaçla kapatır ben kimim ki bileyim
Tartışmayın uzlaşın gözünüzü seveyim
Mülki amir olsun hak edenler dileğimİstanbul Borsası cevap mıdır bilmem
Doğru yaptığımı kolay kolay silmem
Sonuca varamadık üç soruda ilmen
Şükredelim yine de ÖSYM ye rağmenDışlanmayla dışsallık birbirine karıştı
Bu soruları herkes yanlış saymaya alıştı
Kimi bir ay kimi üç ay bu sınava çalıştı
Açıklan artık sınav tüm gardaşlar barıştı. -
Sınav açılanmadıkça forumdan yeni cevherler çıkıyor.Olay yeri muhabiri,şair neler neler:):):)
-
@sessessc en çok iptal olacak diyenlerden biri de bendim:)
-
@yakupcemil İNŞALLAH KARDEŞİM SONUÇLAR AÇIKLANSAYDI BU TARTIŞMALARIN HİÇBİRİ OLMAYACAKTI TAHMİNİM BANA GÖRE GEÇEN SENEKİ SONUCU ARATMAYACAK AYNISI OLACAK MUALLAKTA TARTIŞMALI ÇOK SORU VAR VE MİLLETİN NETLERİ DÜŞÜYOR SÜREKLİ 24-25 NETLE KALINIR GİBİ GELİYOR BANA YİNEDE TABİKİ ÖSYM NİN NE DİYECEĞİ ÖNEMLİ OLAN DİĞER ADAYLARIN DURUMUNU BİLMEDİĞİMİZ İÇİN...
-
Gözünüzü seveyim artk şu soruları tartışmayın ya eminim açıklansa bile halen bu bu değildi şu şu değildi diyeceksiniz
-
13420 sayılı linkten sonra boş link yok, ancak öncesinde bulunan ve cuma günü açılan boş linkler var, cuma gününden itibaren link durumunda değişiklik yok, eğer 13420 nolu linkten önceki boş linklere bir şey koymayacaklarsa 13421 ve sonrasının açılmasını beklemek lazım
-
@can-mavi hocam bugün açıklanma durumu nasıl sizce
-
@aliserdar-çetin son 3 sınavın açıklanma süresine bakacak olursak muhtemelen bu haftaiçi açıklanacak, bugün dahil olmak üzere cuma'ya kadar hergün ihtimal dahilinde diye düşünüyorum
-
@can-mavi bu linke durumunu açıklamanız mümkün mü?Nasıl bakıyorsunuz?
-
bu adreste 13420 yazan yeri 1 er arttırarak boş linklere ulaşılabilir. 1 arttırıp enter a bastığınızda bir ilan veya duyuru gelmeyip yine aynı sayfa geliyorsa veya eror vermiyorsa link boş demektir.
ancak her arttırışınızda geri yapıp tekrar arttırmanız gerekiyor, örneğin 13420 yazan yere 13421 yazıp entera bastığınızda link açıksa , 13422 nın da açık olup olmadığını öğrenmek için geri tuşuna basıp 13422 yazarak tekrar entera basmanız gerekiyor. -
@forceful mesala şuan 13421 yazıp tıklarsanız eror veriyor yani link açık değil
-
@yakupcemil ben hakem olurum ama yeterki saygi sevgi elestiri sinirini asmayalim kardesim burdaki tum arkadaslarimiz bi sinav sonucundan cok cok daha degerli benim nezdimde.