İL GÖÇ MÜLAKAT
-
Şubat sonu işe başlanacaksa bu hafta açıklanması gerekmez mi? 10-15 günlük başvuru süresinden önce il seçimi yok mu hocam? Yanlışım varsa düzeltin
-
@paretowilfredo hocam son aldiginiz bir duyum var midir bu konuda?
-
Mülakat açıklandıktan sonraki güvenlik soruşturması olmucak o zaman direk başlanıcak
-
@Sipsilimarpuc Benim de İstanbul göç idaresinden görüştüğüm farklı kaynaklardan gelen bilgi Şubat sonunda işe başlatacakları yönünde.Fakat pareto üstadın istihbaratından şubat sonunda mülakatin açıklanacağını anladım.
-
@Forza hocam pareto bilgi vereli 2 haftayı geçti zaten
-
@paretowilfredo hocam bizede bi el atsan Allah rızası için
-
sabırla bekleyelim dostlar az kaldı inşallah
-
@serza Yakalandık mı Şaka ediyorum. Kardeşim geçen gün sorduğumda aldığım yanıtı sizle paylaştım. Biraz ara açılsın sorduğumun üzerinden tekrar sorayım inşallah.
-
Ben bu haftadan nedense umutluyum
-
@paretowilfredo sağ ol kardeşim. Senden haber bekliyor olacağız.
-
Yarın o gün olur inşallah
-
Bilgi alabilen oldu mu arkadaşlar
-
Bi bitmedi sizin mülakatta haa.Bizde yeni alım olur mu diye bekliyoruz.Olurda kazanırsak heralde 2019 da başlarız işe bu gidişle.
-
Beklemekten ciğerim soldu
-
Yemin ediyorum yaşama sevincimi kaybettim
-
halktan elenince(4.mülakat) bu son sansım bida çalıscak gücü bulamıyorum ALLAH yardımcımız olsun
-
Bende elendim halktan .kurumu arayıp ağzıma gelen ne varsa sayıcam ama dakkam yok kontör alacak param yok.artık insan yerine konulmak istiyorum.
-
@paretowilfredo ben bugün gocde çalışan arkadaşa sordum eş atamaları geçen hafta bitmiş bizimkisi artık açıklanır mı
-
@serza ben de elendim Halktan ve sayamadığım bir ton kurumdan. Ben de sizler gibiyim kardeşlerim.
-
Ben de elendim Halktan, umarım yüzümüz Göçte güler arkadaşlar.