İL GÖÇ MÜLAKAT
-
Allah sabır versin hepimize inşallaheneklerimizin karşılığını alırız
-
@ATBKariyer tekrar KPSS çalışacak gücü bulabiliyormusunuz ben halkda da elenince mülakatlarda kazanmak artik hayal geliyor
-
@atanalım nerde hocam kpssye çalışmak? Süreç o kadar uzun ki yeni alım olsa en az 6,7 ay sürecek... en az.
-
Göçü bekleyen herkesi eledi mi bu Halkbankası bende aynı kaderi paylaşıyorum. Eğer nedeni buysa fena kufur edesim geldi, gece gece uykumu kaçırdı bak şimdi!!!
-
@barter Hayır kardeşim benim arkadaşım kazandı Halkı, aynı zamanda göçü de bekliyordu. Tamamen torpil bence Halkbankası.
-
yazık oldu.
-
Bana hiç birşey sormadlr halkda ve elendim mülakatda tanıştım birinide hiç birşey Sormadilar ve kazandı oda göçü bekliyordu bı kıstas yok gerçekten
-
Arkadaşlar sizce Halkbank göç kazananlar listesine ulaşabilir mi? Yani x kişi kazanmış kurumu burayı tercih etmez uğraşmayalım gibisinden eleyelim gibi bi durum olabilir mi?
-
@dedektif torpil olayını düşünmek istemiyorum artık kardeşim arkadaşının torpili var mıydı?
@serza göçü kazananların listesine ulasabilir google da ismini arat orada göçle ilgili bir liste sende bulabilirsin en azindan ben arattigimda Göçe girdigime dair bilgi bulabildim kaldıki biz sıradan vatandaşlardan daha detaylı bir araştırma çözümü vardır kamu bankasının ama banka bunu göz önüne aldı mı emin değilim sonuçta göçü bekleyip kazanalar varmış. -
Kurumu arayan var midir
-
@barter Referansı vardı kardeşim, o yüzden kazandı ya zaten.
-
@barter hocam ben nihai listeden bahsediyorum.yani açıklanacak listeye ulaşabilirler mi diye sordum
-
@serza su an o listenin son halinin oluştuğu bile soru isaretiyken hiç sanmıyorum kazanan listesinin ellerinde olduğunu. varsayalim ki liste ellerinde ve bu listeye gore bizi elemislerse, bunlar göç aciklaninca oraya kacar dedilerse bu mantikla demek ki göçü kazandık
-
Hocam bence liste çoktan hazırdır ama yayınlamıyolar mesele orda
-
@serza rötuş atılabilir o yüzden kesin değildir dedim. Ama aciklasinlarda artik rotuslu falan nasıl olursa olsun. yeter artik!!
-
Aynen hocam aylardır bekle sonra listede adını görememe.artık bu senaryoyu yaşamaktan bıktım
-
Boşuna bekliyoruz dostlar. Referansımız bir tane bile yok. Olmasında zaten. Ama yine o umutsuzlağa bulanmış duvarlara bakacağız. Sonra o duvarlar işçi babamın nasırlaşmış ellerine, annemin çaresiz bakışlarına benzeyecek. Her şey çok güzel olabilirdi. Olmadı. Olamadı.
-
Ben bu Cuma olacağını düşünüyorum artık öyle ya da böyle, umutluyum bu haftadan
-
Ben yakın zamanda açıklanacağına inancımı kaybettim.
-
@paretowilfredo Hocam yeni bilgi mevcut mu?