İL GÖÇ MÜLAKAT
-
guy olan bir arkadaşın dairesine göç idaresinden yazı gelmiş. geçici personel istemişler. Arkadaşta önceden göçten elenmişti gitmicem demiş. çok saçma işler dönüyor.
-
@kozexpo Ne zaman olmuş hocam böyle bir olay
-
@kozexpo zaten zamanında şeflerden geçen oldu dostum gibden. İl göç ihtiyaç var o da almıyor adam. Değişik anlamış değilim. İl göç şu an en az 200 kişilik alıma çıkmalıdır ama yok şaşkınız
-
@Forza Bugün söyledi bana kardeşim.
-
Madem ihtiyaç var bizi niye bekletiyolar
-
Bunun açıklaması yok ben anlamıyorum ya. Cidden ne yapıyorlar anlamış değilim. Açıkçası ne onu da bilmiyorum. İhtiyaç var alım yok. Biz bu ülkenin vatandaşıyız ya. Al korkma bizden. Varsa içimizde sıkıntılı adam. Ele. Alma ohalde var eğer alacaklar sıkıntı ise güvendiğin adamı getir ne diyim ya
-
Bi de biz buna veya diger alimlara baslatilsak bekleyen diger arkadaslara da sira gelecek ama sureci bitirmiyolar ve butun sinava ayni adamlar giriyor. Insanlarin hakkina giriliyor yazik nediyim
-
Ben bizi unuttuklarını düşünüyorum artık 3 ay geçti
-
Mülakat açıklandı arkadaşlar. Kazananları tebrik ediyorum. Sgk denetmen yardımcılığı mülakatına girenler lütfen haklarından feragat ettiklerini kuruma bildirsinler. Mülakata girmemiş olanlarda katılım sağlamasınlar. Bu ilansızlık ortamında güzel sevap alırlar
-
@m-ali hocam nerde açıklandı duyurular ksımında göremedim
-
Bi kız arkadaş vardı listede 3. sıradaydı olmamış. Kurum genelde erkek adayları tercih ediyor sanırım. Nöbet vs gibi sistemi olduğu için.
-
İller ne zaman belli oluyor?
-
Kazananlara hayırlı olsun 2 arkadaşım da kazanamamış zaten çok istedikleri kurum değildi inşallah yerlerine isteyenler girmiştir
-
@Platon göç idaresi sitesinde var hocam. Dikkatli bakın
-
arkdaşlar yedeklere sıra gelmesi için azami süre ne kadar?bilgisi olan var mı?
-
Merkez de, taşra da olmadı. 21.yedek Sgk'dan önce güzel moral oldu
-
@m-ali tamam hocam buldum teşekkürler
-
Merkez göçü kazanan birisi halen Özelleştirme'de çalışıyor ve İçişleri AB'yi de kazandı. O arkadaş eğer İçişleri'ni tercih ederse merkez kadroda 1. yedeğe kesin sıra gelir. Merkez göçten elendiğim için sevindim, eğer kazanırsam tercih yapmak zorunda kalacaktım. Ayrıca merkez göçü kazanan @sofokles kardeşimi tebrik ederim. Forumdan birilerini kazandığını görmek çok güzel bir duygu. Elenenler üzülmesin, çalışan ve birçok sınava girmeye hak kazananlar elbet bir yerlerde kısmetini bulacaktır.
-
Bende ne asil ne yedek uğurlar olsun il göç
-
Ne yedek ne asıl hiçbirinde yokum.. %50ye girememisiz yani.. Hayırlısi olsun.. Hakkiyla kazananlari tebrik ederim hayırlı olsun..