İL GÖÇ MÜLAKAT
-
Konu hakkında bilgisi olan var mı? 2 aydır mulakatin açıklanmasını bekliyoruz.
-
Bu konu hakkında bir bilgin varmı hocam 60 gün oldu mülakat sonucu açıklanmayalı. @paretowilfredo
-
@balamirkagan Soralım kardeşim
-
@paretowilfredo bekliyoruz hocam
-
Aynen bir an önce açıklansın artık ya
-
@balamirkagan @paretowilfredo bekliyoruz cevabınızı hocam.
-
Dostlar sordum yanıtını da aldım. Kurum İnsan Kaynakları şu anda mevcut personelin, atama eş durumu ve eğitimleri ile meşgul olduğu için bu konuyu ikinci plana atmış durumda.
Bunlar bittiğinde, illerden talepleri alıp alınan kişileri illere dağıtacaklarmış. 1 ay kadar zaman alacak gibi denildi.Allah sabır versin dostlar.
-
@paretowilfredo İL GÖÇ MÜLAKAT içinde söyledi:
Dostlar sordum yanıtını da aldım. Kurum İnsan Kaynakları şu anda mevcut personelin, atama eş durumu ve eğitimleri ile meşgul olduğu için bu konuyu ikinci plana atmış durumda.
Bunlar bittiğinde, illerden talepleri alıp alınan kişileri illere dağıtacaklarmış. 1 ay kadar zaman alacak gibi denildi.Allah sabır versin dostlar.
Teşekkürler kardeşim. Saçmalık. Açıklayın daha sonra illere dağıtın,biz de önümüzü bakalım. Ah ah...
Pareto emeklerine sağlık.
-
Hocam çok sagolasın en azından neden böyle beklediğimizi anlamış olduk.saçma bir neden için bekliyoruz.kurum içinde eğitim daire başkanlığı var eğitimi onlar versin insan kaynakları neden karışıyor ki gerçekten saçma @paretowilfredo
-
Yahu alt tarafı bi liste yayınlanacak bize işkence çektiriyorlar.1 dakikalık iş değil mi hocam ben artık kafayı sıyırcam .
-
Kardeşim bir de sizin atamalarınızı sırtlarına almak istemedikleri için bekletiyorlar. Malesef böyle saçma bir bekleyiş.
-
@paretowilfredo hocam içişleri uzmanlığı ve mahalli idareler kontrolörlüğünden haber aldınız mı
-
@denetçi Kardeşim sordum önümüzdeki kısa vade için hareket yok. Alınacak ama şu an için bekletiliyor.
-
@paretowilfredo minimum ne kadar içişleri uzmanlığı için bir fikriniz var mı
-
İstanbul'da olan il göç biri bugünlerde açıklanır şubat sonuda başlanır demişti bunun aslı yok o zaman öyle mi hocam @paretowilfredo
-
@serza Kardeşim şu an aldığımız en güncel bilgi bu. 1 ay gibi bir süre biçti bilgi aldığım arkadaş.
-
@denetçi 30 kişiyi geçmez sanıyorum kardeşim.
-
@paretowilfredo İL GÖÇ MÜLAKAT içinde söyledi:
Çok sağolasın emek verip araştırdığın için. Yapacak bişey yok. KPSSye hazırlayacağız öyleyse.
-
Göç idaresinde çalışıyorum uzak durulması gereken bir kurum ben ettim siz etmeyin kaç aydır personel alamayan bir kurum varın diğer işleri siz düşünün benden söylemesi
-
Hocam bu işsizlikte kurum seçicek bi lüksümüz Yok malesef