Benim de 68 gibi görünüyor ama emin olamadıklarım var olursa sınırdan olur olmazsa da ucundan kaçacak malesef. Çoğu yanlışım ingilizceden. İngilizceyi yapan geçti sanırım barajı. Hayırlısı olsun herkes için
Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@yorgunbürokrat itiraz kısmında yayınlandı arkadaşlar
-
sorular yayınlanmış sisteme giriş yapıp sonra itirazlara tıklıyoruz orada
-
Cevapları kontrol ettim, barajı sınırda geçiyorum ya da sınırda kalıyorum sizin nasıl?
-
hiç umudum yoktu 70'i geçebileceğime dair ama şimdi soruları kontrol ettiğimde 71 alıyorum gibi görünüyor. tabi ki tam hatırlayamadığım, yanlış hatırladığım sorular olabilir, tam sınırdayım ama sanırım.
-
ingilizcede de paragraftan çok ilk sayfada yanlış yapmışım, o kısmı bir tık daha iyi yapsam rahat barajı geçerdim
-
Benim de 68 gibi görünüyor ama emin olamadıklarım var olursa sınırdan olur olmazsa da ucundan kaçacak malesef. Çoğu yanlışım ingilizceden. İngilizceyi yapan geçti sanırım barajı. Hayırlısı olsun herkes için
-
600 kişinin dolacağını pek sanmıyorum. Hatta alan sınavını yapmayıp direk mülakat bile yapabilirler
-
keşke çabucak açıklansa ama biliyoruz ki 3 haftadan önce mümkün değil
-
@muddei-hususi benim ingilizce fena değil 2 yanlışım var ama ingilizcede o kadar vakit kaybettim ki, matematiği en sona bırakmıştım, onu yetiştiremedim, oradan kaybettim
-
@izo fena değil mi çok iyi böyle bir sınav için helal olsun
-
@izo Hocam çok iyi yapmışsın ingilizceyi. Helal olsun. Benim gy 5, gk 10, ing 17 yanlış
-
@hawk İngilizce de 5-6 sorudan emin değilim onların durumuna göre belli olacak barajı geçip geçemediğim
-
Barajı rahat geçiyorum diyen var mı hiç
-
69-72 arasındayım ben de
-
İngilizce kısmında 7. 14. ve 23. soruları açıklayabilecek birisi var mı?
-
@zetaltunmeşe
14. sorunun cevabı yanlış gibi gözüküyor. -
@zetaltunmeşe 7.soruda güneş panellerinin kurulumundan bahsediyor o yüzden installation ama restoration çok kafa karıştırıcı bir şık
-
@oagac evet 14.soruyu ben de anlayamadım sonuçta anti semitik karikatürlerden bahsediyor paragrafta. Biz mi yanlış anladık acaba, bilen aydınlatsın
-
@sadaretkethüdası anti-semitic "sami" ırklarına muhalif demek.
Sami ırklarından kasıt sadece yahudiler değil ortadoğuda yaşayan birçok kavim.
Böyle bir şaşırtmaca yapmışlar galiba.
-
bireysel başvuru ve 657 sınıflandırma sorusuna itiraz edicem arkadaşlar.