@hışhışıhançer
Yanlışınız var. Antisemitizm literatürde her zaman için yahudi karşıtlığını karşılayan bir kavram. Ha dediğiniz gibi olsa dahi sorunun cevabında açıkça bir hata var çünkü bir propaganda yöntemi olarak Nazi Almanyasında kullanılan antisemitik karikatürlerden açıkça bahsediliyor metinde. Soruda ise propaganda yöntemi olarak hangisi kullanılmamıştır diye soruluyor.
oagac tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@rayukan
YDS A seviye benim de fakat ben de bu sınavda çok zorlandım çünkü sorular zordan ziyade çok amatörce hazırlanmıştı. Seçtikleri parçalar katiyen okunmuyordu, umutsuzluğa kapılmayın bu sınavdan ötürü o sebepten lütfen İngilizce ile ilgili.
oagac tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
@yomaman, içinde söyledi: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
Daha önce mülakata giren varsa ne sordular falan bilgilendirir misiniz ??
Bölüm nedir hocam?
-
RE: YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
Geçen senelerden tecrübeli olan arkadaşlar, yazılıyı okurken bonkör mü davranıyorlar yoksa ince eleyip sık dokuyan bir kurum mu? Fikrinizi merak ediyorum.
-
RE: YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
Arkadaşlar sınava girip giremeyeceğini anlayabilen var mı? Kariyer kapısından sorgulanabileceği yazılmış başkanlığın sitesinde fakat kariyer kapısında yalnızca başvuru onaylandı yazıyor.
-
@rayukan
YDS A seviye benim de fakat ben de bu sınavda çok zorlandım çünkü sorular zordan ziyade çok amatörce hazırlanmıştı. Seçtikleri parçalar katiyen okunmuyordu, umutsuzluğa kapılmayın bu sınavdan ötürü o sebepten lütfen İngilizce ile ilgili. -
@hışhışıhançer
Yanlışınız var. Antisemitizm literatürde her zaman için yahudi karşıtlığını karşılayan bir kavram. Ha dediğiniz gibi olsa dahi sorunun cevabında açıkça bir hata var çünkü bir propaganda yöntemi olarak Nazi Almanyasında kullanılan antisemitik karikatürlerden açıkça bahsediliyor metinde. Soruda ise propaganda yöntemi olarak hangisi kullanılmamıştır diye soruluyor. -
@zetaltunmeşe
14. sorunun cevabı yanlış gibi gözüküyor. -
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar ilanda klasik yazılı sınav olarak geçmesine rağmen giriş belgesinde optik kodlama ile ilgili bir uyarı var. Test olabilme ihtimali var mı, kurumu arayıp soran oldu mu hiç?
-
@shirelı Bunu ben de merak ediyorum umarım çok yüksekten kapatmaz.
-
@littlefinger
Aday numaraları bölümler için ayrı mı veriliyor yoksa toplu olarak mı veriliyor bir bilginiz var mı?@ezgi.75 Ben de e devletten aldığım belgeyi yükledim, bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.