Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@sadaretkethüdası hocam yönetmeligi okurken şu madde dikkatimi çekti. Velevki 200 kişi sınavı geçti ve yazili sinav yapilmayacak, bu durumda ilk 120 kişi sözlü girer manasinda. bilmiyorum ben mi yanlis yorumladim
"b) Ön eleme sınavı aşamasından sonra yazılı sınav yapılmayıp doğrudan sözlü sınav yapılacak ise, en yüksek puandan başlanarak giriş sınavı
duyurusunda belirtilen atama yapılacak kadro sayısının en fazla dört katı kadar aday (son sıradakiadayla eşit puana sahip olanlar dâhil) sözlü sınava, girmeye hak kazanır" -
@zaroti Evet hocam maddeye göre eğer ikinci sınav yapılmayacaksa olan durum bu. Şu anda sıralamamız belli değil ama öyle olursa sıralamamız da açıklanacaktır
-
@sadaretkethüdası yeniden siralama yok hocam ya mulakata cagiracaklar siralama yapmaksizin herkes basarili olan yani. Yada ikinci sinav.
-
Sonuçlar açıklandı
-
@kadroluaday biz de onu konuşuyorduk hoşgeldin hocam :
D -
@jumong-0, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@kadroluaday biz de onu konuşuyorduk hoşgeldin hocam :
DHocam ben biraz geriden geliyorum sanırım heyecandan forumda yazılanları okumadim bile
-
@maiyetmemuru hocam 2019da dediğiniz gibi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam, ikinci sınav olmayıp ilk sınavı geçen herkes mülakata girmişti ama yönetmeliğin ilgili maddesinde de sıralama yapılır diyor. Hangisi uygulanır bilmiyorum belki kurumun inisiyatifinde olan bir durumdur
-
71 hesaplamıştım, 69'da kalmışım bu da olmadı yani. önümüzdeki maçlara bakasım da kalmadı artık...
-
Geçen senenin ilk sınav sonuç açıklanma duyurusuna baktım iletişim başkanlığı sitesinden ve orada direkt ikinci sınavın yapılacağından bahsetmişler. Bu sene ise itirazdan sonra açıklama yapılacaktır denilmiş bu belki ikinci sınavın olmayacağına bir işaret olabilir
-
sonuca itiraz etmek istiyorum ama en azından cevap kağıtlarının erişime açılması gerekmez mi?
hangi soru iptal edildi?
hangi soru yanlış yapılmı?
bunları bilmeden nasıl itiraz edeceğiz ki? -
@yucesinan itiraz ettim ben, en azından ne olduğunu görelim, hesapladığım ile gelen sonuç aynı değil, ayrıca iptaller var deniliyor ama ne olduğunu bilmiyoruz, sonucu araştırmak en doğal hakkımız, bazılarının laf sokmasına takmayın, emek ve para harcıyoruz, itiraz etmek gerekir.
-
@yucesinan sanırım iptal olan soru yok, çünkü doğru ve yanlışlarımın toplamı 100 yapıyor.
-
@izo iptal edileni de doğru kabul etmişlerdir o yüzden denk çıkar sorular
-
86 almışım, barajı aşan arkadaşları tebrik ederim.
-
Merhaba, başarılı olan arkadaşlar iletişim teorilerine nasıl çalıştınız acaba bilgilendirir misiniz, şimdiden teşekkürler
-
@gozde8 ben aöf ün özet ve soru uygulamasından baktım anlamakta zorlandığım yerde netten Wikipedia da araştırarak çalıştım. Kitabım yoktu bu şekilde ulaştım bilgilere.
-
@gozde8 hocam sadece wikipediadaki iletişim teorileri bile soruların yarısından çoğunu yaptırıyordu bunun dışında AÖF nün de yararı olur
-
İtiraz eden arkadaşlar cevap gelince buraya da yazar mısınız
-
@ksfno1 asıl ben sizi tebrik ederim Nasıl hazırlandınız 67 de kalmışım
-
itiraz süresi bitti bugün duyuru yapılır mı acaba