Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar liste yayınlanmayacak sanırım. Bir de bu özgeçmiş formunu indirdim ama hangi uygulama ile açmamız gerekiyor?
-
vayy be. 7bin kişinin girdiği sınavı sadece 150-200 kişi geçmiş olacak ki direk mülakata aldılar. umarım barajı geçen herkes mülakata katılır. yoksa 7bin kişi arasından ilk 150-200 arasına kalıp da mülakatı görmemek üzücü olur.
-
@zaroti 150-200 değil 120den fazla olamaz kontenjan 30
-
@muddei-hususi evet hocam 120 kişi çağırmışlar ama eğer 70i geçip de kontenjandan dolayı mülakata kalmayan varsa onlar için üzücü olmuştur. barajı kaç kişinin geçtiğini bilemiyoruz.
-
Mülakata hak kazanan arkadaşlar puanlarının söyleyebilir mi? İlk 120'ye girmek için gereken doğru sayısının tahmin edebiliriz böylece.
-
-
@yorgunbürokrat benim 72 mülakata kaldım. Barajı geçen herkes kaldı bence 120den az kişi var diye tahmin ediyorum
-
@yorgunbürokrat ben de 75le kaldım
-
70 olup da kalan varsa eğer 120 dolmamıştır zaten, o yüzden 70 olan biri yazabilir mi
-
77 aldım.
-
@yorgunbürokrat 70 alarak mülakata kaldım ben
-
Sınav başvuru formunda il müdürlüklerinde görevlendirilmek ister misiniz diye bir soru var. Kurumun il müdürlüklerinde istemememize rağmen görevlendirme yapma ihtimali olur mu ?daha önce alınan uzman yardımcılarından ya da kurum bünyesindeki uzmanlardan il müdürlüklerinde çalışanlar var mıdır bilgisi olan var mı acaba?
-
@ayaküstü Bölge müdürlüklerine uzman veya uzman yardımcısı yollanmıyor hocam.
-
@sbf11 sorma sebepleri nedir peki sizce
-
@muddei-hususi Formda öyle düzenlenmiştir, herkese aynı form verildiği için sorulmuş olabilir. Ama bu tahmin, emin değilim.
-
@sbf11 teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar bu CV formundaki Aşı Kartı alanı çok dar oraya aşı kartı bilgisini nasıl ekleyeceğiz? Ben anlamadım nasıl yapılacağını dolduran bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Aşı Kartını PDF olarak indirdim ama bildiğiniz boyuna uzunca bir belge nasıl ekleyeceğiz oraya?
-
@kaidenalenko E-Devlet üzerinden aşı kartını oluşturup ekleyebilirsin
-
@kadroluaday Oluşturup PDF olarak indirdim ama CV'ye nasıl ekleyeceğim onu bilmiyorum. Çünkü aşı kartı epeyce büyük uzunlamasına bir görsel, CV'de ayırdıkları yere sığması mümkün değil. Siz nasıl yaptınız acaba?
-
@kaidenalenko dikkatli bakarsanız barkodun altında yazılı kod var. Ben onu yazdım oraya.