Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar Türk Halkbilimi alanından sınava girecek olan var mı varsa iletişime geçebilir mi ? ya da daha önce girmiş olan ?
-
Arkadaşlar merhaba, yeni katıldım buralara elinde sınava dair döküman olan varsa benimle paylaşabilir mi gerçekten ağlamaktan helak olacak halde konular içinden çıkamıyorum Yeni tanıştığım bir arkadaşım içimi biraz da olsa rahatlatmışsa da döküman eksiğim var çok rica ediyorum elinde olan paylaşabilir mi ? altinayy.kablan@gmail.com
-
@ismetyy merhabalar notları bende rica edebilir miyim lütfen
altinayy.kablan@gmail.com -
@saraybosnablues bana da gönderebilir misiniz lütfen rica etsem ?
@alarad kitap ve pdf leri bana atabilir misiniz? hsasx456@outlook.com
-
@alarad elinizde farklı bir dosya varsa bende alabilir miyim acaba
Arkadaşa lütfen birileri bir şeyler yollasın.
-
Arkaddaşlar Türk Halkbilimi mezunu olan var mı bu sınava girecek ?
-
@sbf11 Hocam size mail atabilmek için üyelik açtım lütfen bana da yardımcı olur musunuz?
-
Arkadaşlar başlığı biraz incelerseniz çıkmış sorular var zaten
-
merhaba arkadaşlar sınava girmeyi hak kazananların listesi ne zaman açıklanır acaba geçen sene giren arkadaşların bir bilgisi vardır belki
-
@gozde8 kpss şartı olmadığı için başvuran herkes giriyo zaten
-
@gozde8 kriterleri egitim ws tasimadigi acisindan mi ,?
-
@gzd_light 6. Sayfada sorular var zaten drive yuklu
-
Sınavın genel kültür kısmından çekiniyorum çok kapsamlı, oturup çalışarak halledilir gibi durmuyo adı gibi genel kültüre kalmış görünüyor.
-
@oliviadunham tez yazmaktan bahsetmişsiniz. Ben yüksek lisansımı iletişim bilimleri üstüne yaptım yani tamamlayınca doğal olarak iletişim bilimleri uzmanı olmuş oldum bu durumda bı sınavı kazanırsam benimde mi tez yazmam gerek
) -
@gtrk evet tüm uzman yardımcısıları 2. yılının sonunda tez yazma sürecine başlar, 3. Yılın sonunda da tamamlar.
-
@oliviadunham Anladım Yani bu alanda daha önce tez yazmış olmak bir şey değiştirmiyor.
-
@gtrk aynen öyle.
-
@oliviadunham Tüm uzman yardımcılıklarında tez var demişşiniz ama gelir uzman yardımcılığında yok diye biliyorum ? Var mı guyda tez bilen var mı?