Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@inwardvision 2 aya yakındır , açıklanan sonuçların belli olmaması nasıl mümkün oluyor çok kafa karistirici
-
Kurum ile görüştüm bu hafta açıklamayı planlıyoruz dediler bugün yarin gelir sonuçlar dedikleri doğru ise
-
Açıklanmış arkadaşlar
-
@ayaküstü kaçla kapattı acaba bölümler
-
Kaçla kapattığını öğrenmenin imkanı yok ki. Herkese TC no girerek ancak kendi durumunu gösteriyorlar. Devlet sırrı sanki. Sn. yetkililer insanların bunları öğrenmeye hakkı var yayınlayın artık şu asgari ve azami puanları. Biraz halk olun, halka kulak verin.
-
Arkadaşlar mülakatınız nasıl geçti? Hukukta listedeki ilk kişi mülakata gelmemişti acaba başka yere mi atandı? Başka girmeyen oldu mu acaba
-
@dumspirospero geldi en sonda alicaklardi
-
@business baya cok soru sordular insan emin olamiyor nasil gectiginden sizin nasil gecti
-
Gecen sene 100 kişi mulakat 3 gün sürmüş 1.5 ay sonra açıklanmış bu sene 40 kişi cok bekletmezler ınsallah
-
@business bana da en az 10 soru soruldu hocam. Bazı soruları yarım hatırladım ama mutlaka cevaplamaya çalıştım. Ben de nasıl geçtiğinden emin olamıyorum o sebeple.
-
@dumspirospero benim genel kulturde oldu cevabini bilmedigim soru vardi genel bir seyler soyledim
-
@business onun disinda anayasa ve kvkk sorularini cevapladim bakalim hayirlisi olsun herkes icin
-
Kazananlara hayırlı olsun, elenenlere de geçmiş olsun diyorum. Kazanacak kişiler zaten belliymiş arkadaşlar. Sorunu kendinizde aramayın.
-
Ben de hakkıyla kazananları tebrik ederim, diğerlerine de ömür boyu mutsuzluk ve uğursuzluk dilerim
-
@inwardvision hak etmek diye bir şey yok hocam. herkes yolunu bulmak derdinde. önemli olan çıkarlar. sen ben orada süs bitkisinden farklı değildik zaten
-
Her mülakat sonucundan sonra aynı muhabbetler oluyor 1-1,5 senedir alıştım artık
-
Yazılı sınavda en yüksek alan 4 kişi içindeyim, mülakatta tüm sorulara doğru cevap verdim üstelik kvkk alanında çalışıyorum yüksek lisans tezi yazıyorum sonuc olumsuz. Elenmelere alışkınım sorun degil de bu kurumda çalışmak için daha ne yapilabilir
-
@ayaküstü Bu kurumun personel profilinden gördüğüm kadarıyla Konyalı olmak veya malum birtakım dernek ve cemiyet üyeliği kriterleri önemli bir avantaj, yetenek ve donanımın pek de bir kıymeti olmadığı açık
-
Hepimiz az cok biliyoruz ki zaten daha mulakattan once kimlerin alinacagi belliydi. Ama bir umut gittik oraya. Hayirlisi olsun arkadaslar insallah daha guzellerini basaririz dert etmeyin yolunuza devam edin herkese basarilar diliyorum