Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@muddei-hususi benimki tahmin tabi sizin dediğiniz gibiyse enteresan, yds şartı olan bir yerde bu kadar başvuru önceki senelerle kıyaslayınca
-
@muddei-hususi yok başvuruda H ifadesinin ne olduğunu sordum hukuktan yapılan başvuru için verilen harf oymuş. Kendi başvuru sırama göre verdim o sayıyı da
-
@hukukcu19 başvuru çokmuş, bu bantta kapatırsa yüksek olur gerçekten. hayırlısı bakalım.
-
@hukukcu19 110 kişinin başvurmuş olması mümkün değil bence.
-
@dumspirospero bana da enteresan geldi ama açıklanınca görürüz bakalım
-
@dumspirospero kargo ile göndermediyseniz teyit etmek için başvuruda verilen evraka bakabilirsiniz.
-
@hukukcu19 diğer bölümlerden başvuranların kağıdını görmeden anlaşılmaz bu dediğiniz. Neyse açıklanınca görücez artık.
-
ben dün saat 4-5 arası başvuru yaptım yani son gün son saatlerdi elden başvuru yapanlarda görmüştür ordaki memur kağıtlarınızı alıp isminizi listeye yazıp size teslim alındı diye bir kağıt veriyor mühendis ise m, hukuk h, iibf i harfli benimki i-80di ama gördüğüm kadarıyla hukuk ve mühendis listesi kalabalıktı yani arkaadaşın dediği gibi sadece hukuktan 110 kişi olması mümkün toplam 110 olması imkansız tabiki hepsi ayrı ayrı alınıyordu
-
Son gün sabah 9'da hukuktan başvuru yaptığımda 87. sıradaydım. Hem görevliye sordum hem de verdikleri kağıtta H-87 yazıyordu. 110 kişi başvurmuş olabilir. Umarım sınava girmeyi hak kazananlar bir an önce açıklanır
-
kurumun sitesinde mi yıldırım beyazıt üninin sitesinde mi yayınlanacak acaba sınava girmeye hak kazananlar, ilanda bununla ilgili bir netlik yok
-
yazılı sınava çok az bir zaman kalmasıa rağmen geciktiriyorlar belge teslim ederken diğer gün arayıp bilgi alabilirsiniz demişerdi ben bir türlü düşüremedim..
-
Bugünü de boş geçtik ama yarın açıklanır artık herhalde
-
gerçekten çok ilginç cimere yazmayı düşünüyorum açıklama ile sınav arasında belli bir süre olması gerekiyor bence
-
@birdlyys özel şirketler bile en az 1-2 hafta önceden bildiriyor sınav davetini ama yarın açıklarlar herhalde cimerlik bir durum olmaz
-
arayan falan oldu mu hala bir gelişme yok, bir dahaki haftaya kalmaz diye düşünüyordum ama belli olmaz yine de
-
kimse de bir şey yazmıyo hani başvuru çoktu forumu kullanan yok mu o kadar kişiden xd
-
@muddei-hususi ben dun ve bugun aradim. Basvurunun cok oldugunu, siralamanin bu nedenle uzun sürdüğünü soyledi, santraldeki personel. Listenin ne zaman aciklanacagi hakkinda bir bilgisi olmadigini da soyledi.
-
@kpssamagduru sıralamayı manuel olarak mı yapıyorlar, onun bir programı vardır bilgileri girersin bilgisayar belirler ya. Hatta excelden bile yapılır bu. Gerçekten telefondaki memurun dediği gibiyse komikmiş.
-
Sınava girmeye hak kazananlar açıklanmış arkadaşlar
Liste usulü yerine kimlik no sorgulaması olduğu için alanların taban puanlarını göremiyoruz malesef
Rekabet kurumunun yaptığı gibi taban puanları paylaşmaları faydalı olurdu -
Adımı yanlış yazmışlar sisteme güleyim mi acaba bir sıkıntı olur mu diye dert mi edeyim anlamadım