3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@svcihanim başvurdum ben de yazdım ama sonuç alamadım.
-
@cekirge ek kontenjan için diyorum çekirge.. Varsa cevrenizde sinirdan isi olabilecek bi sansimizi deneyelim yazalim. osymye yapilan hicbir itiraz bugüne kadar layigina kavusmamistir. Anca dava aciliyor bi kaç soruya iki sene sonra sonuclaniyor iste bu 2014 yilinda olanlar gibi...
-
@cekirge ek kontenjan için mi yazmistiniz çekirge ?
-
@svcihanim yok standart sapma için yazmıştım evet haklısınız aslında bunun için de yazalım bence. evet var benim gibi arkadaşlarım onlara da söylerim
-
Biraz önce pgm yi aradım. Geçen sene de aramıştım. Geçen sene direk böyle bir çalışmamız Yok demişlerdi. Bu sene aradığım da henüz bir görüşme Yok size birşey söylemem sizinle eş zamanlı öğreniyoruz bizde takipte kalın dediler. İnşallah açarlar diye umut ediyorum
-
@sdy- hocam şöyle 1 aya falan kokusu çıkar fazla düşünmeyin şimdilik
-
@sdy- ne icin aradiniz mayis sinavi icin mi?
-
@cekirge facebook grupları var sanirim ben oraya ulasamadim sosyal medya kullanmiyorum. arkadaşları bilgilendirmek acisindan iyi olur ya bilgilendirirseniz sizde çevrenizi.. Bimer cimer akim üçüne de yazdik biz ..22 nisan kaymakamlik 13 mayis hakimlik söylentileri de bir aydir mevcut pgm de ÖSYM de herşeyi biliyor ama gizemli takilmak daha heyecan veriyor herhalde çozemedim.
-
@siddharta evet sınav olacak mı diye aradım
-
https://adlihakimlik . wordpress. com/2017/02/03/24-aralik-2016-adli-yargi-mezun-hakimlik-sinavi-ek-600-kontenjan-6001-7800-kisiler/
Bi göz atmanizda fayda var arkadaşlar sanirim tek duyum alan bizler değiliz ilgili konu hakkında.
-
@svcihanim yazida bahsetmis fakat avukatlar icin ek kontenjan sinav oncesi gelmisti. Su an biz mezunlar icin kontenjan artirimina gitmeleri ne derece dogru ve mantikli olur bilemiyorum.
-
@siddharta az önce bi blogger yazisi daha attilar ercan yeseresin diye biri . adam daha sinav açiklanmadan önce böyle birşeyden bahsetmiş o ilginç geldi , mart ayina kadar da belli olacaktir falan yazmis.Bunların hepsi mi troll dicem de bende birilerinden olasi olabilir diye duydum.yine de yazmak isteyen yazabilir isteklerini iletebilir olur olmaz ben de yazdim.
-
@svcihanim yoo haklisiniz sizi elestirmek amacli yazmadim. Ercan yesersin'in dedikleri de pek cikmadi zaten. Sinav sonucu aciklanmadan once baya takip ediyordum. Bakalim artik hayirlisi olsun.
-
@siddharta yok eleştirilebilir de yanliş anlamadim sizi de hala mezunlarin mulakatlari aciklamadilar . itirazlara da cevap geldi, sonuç yok.Nedir, neyi bekliyorlar,acaba ilgisi olabilir mi onu düşünüyorum.. Avukatlarin mayis ta bitiyormus sanirim.bazi yerlerde uç heyet kurulmuş deniyordu ama bilmiyorum hizli bitirmek istiyorlar sanirim.
-
@svcihanim galiba mezunlarin da mulakat tarihi belli olmus
-
@siddharta pgm de yok ama nerede acaba ?
-
@svcihanim kiymetli biri 'kontanjan arttirimi olursa mayis alim rakami ona gore belirlenir' demiş yani bu kisinin bu aciklamasindan mayista sinav olacagini mi anlamamiz gerekiyor eger bunu kastetdiyse bu duyuma guvenebiliriz?
-
@ehss yok bu kişi daha gecen kasim ayinin sonunda mayista da sinav var benim yeğenim de o sinava girebilecek demişti (yari donemde sanirim mezun oluyor). Sinav var diyor hatta alim ne kadar olur tahmininiz var mi diye sordum 'ayni sayi' dedi ,- 24 araliktan bahsediyor - ama ben pek olasi görmedim takdiri size birakiyorum. ama ek kontenjan gibi bir olasilik olursa mayista atiyorum 1,500 adli mezun almaz da 900 alir sanirim bunu demek istedi.
-
@svcihanim bu kontenjan arttırımı bugünlerde çok fazla kişi tarafından bahsediliyor bir umut olarak bahsedildigini düşünüyorum olma ihtimali var mı gerçekten olursa nasıl olur kimlerin durumu değişir bilen birisi var mı?
-
@yourdreams yeni gelecek khk lari iyi takip etmek lazim,olursa da yine geçici maddeyle 'açıklanmayan mülakatlar için de ' ibaresiyle gelebilir şu haliyle sonucu aciklanmis bir sinav için çok ihtimali görünüyor gercekten. Olursa da en fazla ek 1,500 koyar diye düşünüyorum. 7500 e kadar yani . Ya valla cok kabak tadi verdi bu iş , biri de cikip dese ki sinav var yok aciklama yapsalar .şubat in ilk haftasi bitti mayisin sonu dahi konusulmuyor yani surda var 3 ay zamandan gidiyor kurup kurup ihtimalleri düşünüyoruz.