3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
Önce adliye dair net bir şeyler öğrensek keşke
-
Mayısın 3. haftasında sınav olacağına dair çıkan söylentiler inşallah doğru çıkar..
-
Haberler var ama netleşmeden konuşmayacağım. Az daha sabır dostlar
-
@paretowilfredo hocam sen her böyle dediğinde içimde kelebekler uçuşuyor ders çalışma aşkı geliyor bana sanki ilan yakındır demişsin gibi hadi bize tez zamanda hayırlı haberler ver
-
@paretowilfredo en erken ne zaman belli olur hocam idari için açılıp acilmayacağı?
-
@paretowilfredo mezun adli için bir duyum var mi acaba ? Bazi sesler yine yüksek alım olur şeklinde .ihraçlar bekleniyor deniliyor ama .. Su halde de ders calisilmiyor. Duyumlariniza ihtiyacimiz var gerçekten de...
-
Sizce 2016 mezun adli için ek kontenjan açılır mı?
-
@cekirge kiymetli birine bu soruyu bende yönelttim. " Öyle bir olasilik var ama sadece olasilik ", dedi . Eğer ki olur da ek kontenjan açarsalar,mayis sinavina ona gore alim rakami belirleyeceklerini söyledi. Tabi çok düşük bir ihtimal olarak gördüğüm için umutlanmadim. Sizin bu konuda bilginiz mevcut mu,sordugunuza bakacak olursak ?
-
@svcihanim bana da duyumları çıkan biri ben sormadan belki ek kontenjan gelebilir dedi ama sağlam bi duyum değilmiş. Ben de adli mezuna hala evrak ilanı gelmediği için umutlandım biraz başka da bi şey bilmiyorum bu konuda inşallah olur öyle bi şey hem standart sapma puanı hatalarından mağdur olanların da mağduriyeti giderilmiş olur böylece
-
@yourdreams kardesim cok surmez yakinda netlesir baharda alim olacaksa eger
-
@svcihanim eger bir sinav olursa dostum adli mezun alimi her halukarda yapilir. O yuzde siz rahat olun. Muhtemel bahar aliminda size kesin alim olur.
-
@cekirge kardesim ben de duydum bunu ama.net diyemem. Kesin gorunmuyor bence de dusuk bir ihtimal.
-
@paretowilfredo tamam sağol kardeşim bişey duyarsan biz buralardayız
-
@cekirge Standart sapma puanı hatası nedir hocam ?
-
@mazlumaday gelmesi gerekenden az geldi bikaç iktisatçı da hesaplamış standart sapma durumunu. en az 6 gelmesi gerekenlere 0,5 falan gelmış. Sadece ben 2 tane EKSİ standart sapma gelen sonuç gördüm ve bu imkansız. Gerçekten hata var. İtiraz da ettik ama cevap gelenlere hata görülememiştir denmiş ösym tarafından...
-
@cekirge Benim 21-53 e 78,8 puan geldi. Tarih 10-2 vergi 12-2 hmk 6-1. Normalde bu sınavda en çok sapma getirmesi gereken bölümlerdi
-
Eksi sapmayi savunanlar vardi bir de. Herkes yapti diye puanin getirisi dusuyormus. Zaten sinav yonergesinde ham puanin nasil hesaplanacagi acik. 8/7 yle 2/3 sorularin degeri. Nasil eksik gelir anlamadim. Ben de eksi sapma magduruyum. Itiraz dilekceme de olumlu yanit alamadim. Osymnin bu durumu degerlendirecegi ve toplanti yaptigi da konusulmustu. Bos bi habermis galiba. O yuzden kontenjan artimi duyumlari da ici bos haberler gibi geliyor bana. Mayista sinav olsa da yolumuza baksak.
-
@cekirge şuan bana da ayni cevap geldi cuma gününün mubarekliygle beraber .. Bi beklentim de yok acikcasi durumun farindayim. Ama bu ek kontenjan olasiligini duyduğum gün bir kaç arkadaşla birlikte Bimer e ve Akim e yazdik sinir da kaldik çünkü.sonuç ne olursa olsun 35 yas sinirinin kaldirilmasi için bile insanlarin örgütlenip bimer e ya da cimer e yazmaya ugrastigini gördüm. En azindan yazmadim dememek için, eğer boyle bir olasilik dahi varsa birşey kaybetmeyiz.isterseniz siz de yazin faydasi olur belki zarari olmaz..
-
@paretowilfredo preto insalah dediğiniz gibi olur.bi daha bu kadar yuksek alim olur mu o da bilinmez..Yine de duyumlariniza guveniyoruz,teşekkürler..
-
@siddharta savunanlarda iyiniyet aramam çünkü ösym yi ben arayıp bizzat sordum bikaç kişi daha sormuş eksi satndart sapma gelebilir mi diye. eksi sapma diye bi şey olamaz dediler. Cevapları net ama itirazlara cevapları da ilginç oldu