KPSS 2015 ve 2016 incelemeye alınacak!
-
@reagan muhtemelen alım olmaması 2016 yılı sınavının da şüpheli gözuyle görülmesi. Ayrica tesbitlerinizin bir çoğuna katılmıyorum devlette süreklilik esastır ve ciddi bir açık söz konusudur 2017 yılı 2 sene geçerli olacak bir sınavdır ve iyi rakamlarda alımlar olacağı dusuncesindeyim arkadaşlar bu sene iyi yüklenin ülkesini seven kadrolara her zamankinden fazla ihtiyaç var.Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@reagan senin ki de ilginc kardesim sayistay 225 te 135 icin ugrasmayip kaymakamlikta 10000 de 400 icin ugrasmak..
-
Kamu hukuku ve iktisat çok iyi benim.. Bi insan hakları ve Türkiye ekonomisi çalışaktım.. Konu çok azdı.. Sınavlar arası sadece bir hafta vardı tercih yapmalıydım.. Ticaret hukukunun KPSS'den bu yana kapağını açmamıştım..Sayıştay'a başvurduğumda kaymakamlık belli değildi.. Şu an tuhaf görünebilir ama gerçekten kaymakamlığı yapacağımı düşündüm. 60 kişi alınsaydı zorlamazdım.. İronik olan insan haklarından sadece 1 puan aldım:) saçma sapan hatalar yaptım ve gitti işte.. @gmsmustafa
-
asparagas bir haber gibi duruyor sadece bir fotoğraf var bu haberle ilgili ve facebook ta filan her yerde dolaşıyor ama internette kaç saattir bakıyorum böyle bir haber yok arkadaşlar bir haber paylaşırken önce araştıralım doğru mu diye.
-
-
şaibe diyorsunuz o yüzden alım yapılmadı diyorsunuz .. Şaibe önceden biliniyorsa neden alım yapıldı yok bilinmiyorsa şimdiye kadar niye doğru dürüst sınav açılmadı.. @siyahbeyaz
-
@Fabrizio gün içinde bakmadığım site kalmadı akşam eklenmiş haber tabiki bende istemem böyle bir şeyin olmasını çünkü 2016 kpss puanım yanacak böyle bir şey olursa bimere yazdım bu haberi bakalım ne cevap gelecek inşallah 2015-2016 sınavları temizdir herkesin hakkında hayırlısı.
-
@reagan ben şaibe var yada yok demedim hocam ilan gelmemesi kafalar da bu sınavında acaba li olduğu için olabilir mi diye sesli düşündüm zora sınav ve soruların hazırlanması süreci bu örgütün ülkemizi yok etme girişiminde n önceydi sadece kendimi bir bürokrat yerine koyup sesli düşündüm belkide haber içi boştur bilemiyoruz tabi bizde herkes gibi anlamaya çalışıyoruz olup biteni hepimizin kafası allak bullak ...