2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
2019 da 5 ay çalışıp 80 net , 2020 de geç başvuru gününde sınava girmeye karar verip 1.5 ay kadar çalışıp 74 net ve 2022 de yine 1.5-2 ay arası çalışıp 75 net yaptım . Ama 2018 de üni 4.sınıfta kpss alana çok sıkı çalışıp temel yaptım kendime . O temelin üstüne bana 2 ay çalışma yetiyor bu sınav için.1 sene çalışıp derece yapıp eleneceğime 2 ay çalışıp derecesiz elenmek daha mantıklı geliyor bana
-
@slimreaperr katılmıyorum ilk 10 a girenlerin kazanma olasılığı nerdeyse %75.
-
@zoll13 sadece dereceyle olmuyor maalesef o kişilerin hiçbirinin referansı olmadan kazandığını düşünmüyorum .
-
Ya bu ara ÖSYM paylaşımları altında sayıca fazla kisi benim doğrum yanlış kabul edilmiş; 8 yanlışım vardı 15 yanlış çıkmış gibi paylaşımlar görüyorum. Normalde pek ciddiye almam ama sayı gereğinden fazla. ÖSYM bizlere böyle bir gol atmaz insallah. Zira bizim işimiz 1-2 soru ile oluyor
-
Link bekleyen arkadaşlar şu an 2 link açık ancak ne açıklanacak bilemem.
-
@slimreaperr yüzde yüz. Örnekleri o kadar çok ki puanı yüksek olanlar daha çok bastırıyor sadece. Eşit referanslar arasında bir tik üstünlüğe neden olabiliyor
O yüksek puan Gecen seneye bakın; 75-79 arası atanan aday sayısına. Hatta nihai liste de 2. Sıradaki kıza 150 Puan olsa vereceklermiş. Bu sınavda sadece bir kesim rahattır. Onlar icin sıralama önemli değildir -
@babil sadece sonuç için mi link açılıyor yoksa başvuru için de mi oluyor ? takvimde başvurular ve sonuçlar var kaymakamlıktan önce 5-6 tane
-
@slimreaperr her türlü duyuru için link açılıyor hocam
-
@og benim de dikkatimi çekti. Yanlış hesaplama yapıldığına dair çok fazla itiraz eden var sonuçlara.
-
@og sınavda 3 kere optik kontrlü yaptım bu Twitter tayfası tiribe soktu beni
-
@og hocam aynı şeyi bende düşünmüyor değilim.
-
@og Bunların kuruntu olduğunu düşünüyorum. Sınavda kaydırma yapıp,Osmy i suçlamak çok saçma. Adamların işi gücü yok 300 bin kişinin girdiği sınavda senin optiginle oynayacak
-
@og çünkü bu iddalar Twitter’da bayağıdır gündemde.
-
@polatalemdar elbette. Bir dostum var o çok güzel bir puan alacak. Burada puanını söylemiştim. Canmavi 81,75 onun dışında kemik kadro diye bilinenlerden çok fazla puanı yüksek olan duymadım. Geçen yıl aldığı yüksek puana güvenip 75-80 bandı dediğimiz puanı alıp bu yılki sınava sıkı calismayanların geneli baraj altı veya barajı bir kaç puan üstü.
-
Şu an yeni iki link açıldı, 3 link açık durumda.
-
@babil, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Şu an yeni iki link açıldı, 3 link açık durumda.
Bu nasıl bir lanet Allahım tam bakma boşver diyorum olmuyor sakalıma bile ak düşürdü süreç
-
@babil bu link muhabbeti ne ben bilmiyorum. bir aydınlatsanız beni hocam
-
@kaimakamaday "saatler boyunca başka saatleri bekleriz."
-
@pareto06 link aktif olunca yakın zamanda bir duyuru yayınlanıyor hocam
-
@babil tam anlamadım ama "loaadinnggggg" diyosunuz
peki öyle olunca ne kadar sürede gelir ki