2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Şükür sınav günü tartışmaları bitmiştir..Son kez nasip olur belki yaş geldi çattı
-
hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, bu sefer çok önceden geldi ilan ama o kadar çok spekülasyona açık bir sene oldu ki yıprandık hepimiz. sonu güzel olur inşallah
-
Hayırlı olsun
-
Bu yılki sınav çok zorlu geçecek, mezuniyetten ötürürü giremeyenler, yeni mezunlar, hali hazırda 1 yıldan fazladır çalışanlar. Sınavın 3.5 ay önce açıklanması da çalışmaları sıkılaştırmak ve program yapmak için yeterli olacak. Velhasılıkelam bu yılki sınav çok çetin geçecek. Şimdiden tüm çalışan kardeşlerime başarılar diliyorum. Emek veren herkesin emeğinin karşılığını aldığı, mesleği en çok hak eden ve hakkını verecek kişilerin sınavı kazanması dileğiyle… Herkese iyi çalışmalar diliyorum.
-
@bitmediniz son iki hakkımız kardesim.. sayiştaya da girecem lakin ağırlığı yine buna verdik.. zorlu geçeceğini düşünerek..
-
Sınavın diğer büyük illerde yapılması için Cimer’e talepte bulunur musunuz kardeşlerim. Yeni mezunların sınav tarihiyle ilgili talepleri karşılık buldu. Bizim talebimiz de karşılık bulur belki
-
Sınav tarihi belli oldu hayırlı uğurlu olsun. Sınava çalışmak, sınav günü cevaplara bakmak, sınavın açıklanmasını beklemek, nasip olursa mülakat hazırlıkları, mülakat sonucu beklemek....Tüm bu heyecanı buradaki forumdaşlarla paylaşmak. Belkide sınavların en anlamlısı en özeli en heyecanlısı keyfini çıkarın. Rabbim kolaylıklar versin.
-
@ilhannn00 inşallah burada emek veren bir çok kişi var umarım mülakatı emek verenler olarak hep birlikte yaşarız
-
Çalıştığınız kaynaklar nelerdir ? Son kez bir gözden geçirme adına soruyorum
-
@ayhanistan kaim makam mevzuat, tarihin pusulası, burcu doğan tr ekonomi, aöf insan hakları, iktisat medresesi youtube. Soru bankası mülki kaymakamlık, kas, rütüel, imtiyaz çıkmış sorular, kaide insan hak. , tr ekonomi çıkmış sorular.
-
@bitmediniz, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ayhanistan kaim makam mevzuat, tarihin pusulası, burcu doğan tr ekonomi, aöf insan hakları, iktisat medresesi youtube. Soru bankası mülki kaymakamlık, kas, rütüel, imtiyaz çıkmış sorular, kaide insan hak. , tr ekonomi çıkmış sorular.
tesekkur ederım. hocam bütün kaynaklar elimde çalışamaya devam edıyorum
-
arkadaşlar paragraf için hangi kaynağı kullanıyorsunuz acaba?
-
@öylesinebiri limit yayınları
-
@piyemonte teşekkürler hocam
-
Dostlar motivasyonlar nasıl, ilan çok erken geldiğinden bende ufacık bir rehavet var
-
@bitmediniz Kpssye kadar düşük vites sonra vitesi artırmayı planlıyorum.Tam sınav havasına giremedim bende
-
Genelde bu sınavın ilanı sınava 45-50 gün kala gelirdi o yüzden rahat edemezdik çalışmadan ama şimdi süre çok, az da olsa rahat davranıyoruz
-
@slimreaperr ondan mı bu kadar sessiz acaba burası
-
@bitmediniz gayet iyi hocam ama bir rahatlık var şu an anlamadım
-
@ayhanistan aynen hocam, aslında motive olup çalışmaya asılmak gerekiyor ama gel gör ki bi rehavet var üstümde ilan gelmese daha rahat çalışıyodum