2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mulkiyeligariban oguzzcokukk@gmail.com
Teşekkürler -
Yiğit hoca paylaşım yaptı, 1-2 hafta içinde düzeltim ilanı yayımlanacakmış, kendisi sayı konusunda artış olacağına dair bir bilgi duymamış. İnşallah artış olur ya
-
@bitmediniz Yiğit hoca sayı konusunda artış olacağına dair bilgi almamışsa artış zor demektir bence de inşaallah artış olur
-
Arkadaşlar merhaba kas soru bankasını çözen varmı bana çok ayrıntı geldi ben hep kaimmakam çalıştım hukuklari çözdüm cokmu ayrıntı sınavda faydasını gördünüz mü
-
@profesör16 çok ayrıntı değil. Zaten kaymakamlık sınavında kendinizi üst sıralara atmak istiyorsanız biraz ayrıntı bilmeniz gerekiyor. Ayrıntı bilmek size 20 soru fazlamadan yaptırmaz. 3 soru 5 soru yaparsınız fazladan ama bir soru ile kazanıp bir soru ile kaybedildiğini düşününce ayrıntı bilmenin önemi ortaya çıkıyor.
-
@profesör16 bende kas çözüyorum ama sadece bazı soruları çok ayrıntılı geliyor çok uçlarda gibi birde yiğit hocanın diliyle ahmet hocanın dili biraz farklı sorularda insan o yüzden afallayabiliyor
-
Tşk ederim arkadaşlar
-
Arkadaşlar yeni kitaba para odemeyeyim dedim.
KAS in 2020 Ağustos baskısını çalisiyorum .
Son 2 yılın degisikliklerini bulabileceğim bı doküman var mıdır ?
Teşekkür ederim -
Sayının artması ile ilgili duyumlar var. Bu hafta içinde belli olur.
-
2022 kaymakam adaylığı sınavı için 200 kisi, mulakata katılacak kişi sayısı 800 olmuştur. Hayırlı olsun.
-
@kethüda hocam olmaz dediniz ama oldu 200 kişilik alım hayırlı olsun, baraj bu sene diplerde olur kanaatindeyim, herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Geçen senelerde sınavı kazanan arkadaşlar hukuk derslerini hangi kaynaktan cozdunuz ben kaimmakam ile kası çözdüm kas baya kafamı bulandirdi siz neler cozdunuz
-
2021 soruları olan varmı arkadaşlar nerden bulabilirim
-
Arkadaşlar elimde 2021 5.baskı kaimmakam var uygun fiyata vereceğim.
-
@müspetmenfi Hocam merhabalar. Bir arkadaş kitaplarla ilgileniyor, müsait bir zamanda arayabilirseniz memnun oluruz. Hayırlı günler. Tel no: 0506 143 54 27
-
@illidan Mesajı yanlışlıkla açıktan yazmışım kusura bakmayın
-
@illidan Arkadaşa özelden ayrıca yazdım. Moderatör bu mesajlarımı silebilirse memnun olurum. Arkadaşın numarası açıkta kalmasın.
-
Sayıda yapılan artışın sebebi hakkında fikri olan ya da bilen var mı? Merak ettim.
-
@piyemonte ben de merak içerisindeyim çünkü bir ay önce 100 kişilik ihtiyaç varken bir ay sonra 200 olmuş olamaz. 100 kişilik ihtiyaç ancak bir senede ortaya çıkar bir ayda değil. Son ilandan sonra olağanüstü bir karar alınmış olmalı. Benim aklıma yeni illerin kurulma ihtimali geldi. Belki çok sayıda görevden alma olacaktır da şimdiden tedbir alınıyordur veya bir kaç sene alım yapılmama kararı alınmıştır, vali yardımcılarının sayısı artırılacaktır yahut da eğitim süresi artırılacaktır bilmiyorum ama kesinlikle son ilandan sonra alınmış olağanüstü bir karar olmalı.
-
@profesör16 hocam niye kafanızı bulandırdı kas bır tık daha zor o yüzden mi