2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@tekrardeneyiniz kaimmakam kitabı alırsanız salt mevzuat okumanıza gerek kalmaz diye düşünüyorum.Eger içinize sinmezse bir tur kaimmakamdan gidin sonra mevzuat okuyabilirsiniz.
-
Ben tek kaim makam çalışıyorum yanında ek kaynak (themis yada Ahmet nohutcunun) çalışmak istesem zamanım yetmez diye düşünüyorum yanlış mı yapıyorum fikir verin
-
Themis özgün soru kitabını çözen oldu mu? Yorumlarınızı merak ediyorum. Almayı düşünüyorum da.
-
@saystowin teşekkürler
-
Soru kitabı konusunda Kaim, Konsensus (anayasa-idare h.), Ali Argama Mia 1453 soru bankası( en son 2020 baskısı yapıldı ama soruları bence kaliteli) mutlaka çözmenizi öneririm kesinlikle. 2016dan beri sınava hazırlanıyorum bunlar dışında Statüs’ ü kullandım sadece onu da çok kaliteli bulmadım. Bu yıl Asamble soru kitabı dikkatimi çekti, soru tarzı güzel duruyor. Yakın zamanda alacağım faydası olacağını düşünürsem sizinle de paylaşacağım.
İktisatla ilgili olarak Tufan Samet Özdurak’ ın sorularını tavsiye ederim.
Tr ekonomisinde herkes Yasin çoban’ ı ilk olarak söylüyor. Berkay Cihan’ ın da youtube videolarını izlerim derim katkısı olacaktır. -
@ayhanistan, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kaimia, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ayhanistan 15 senelik prof kitaplar sorulnca Kaim gerisi çöp Kaim yanına bunlar şunlar diyene böyle hiç laf yazanı görmedim. 5 dersten kitap yazınca hocaya etmedik bırakmadınız. Kaimde çalışıyorum merk etmeyin.
Üretken olmak ne zaman suç oluşturmuş.
Başka başka Kitaplar Törehan hoca kadar soru yok diye ondan sade diye çekemiyorsınız. Bugünkü saldırı ispatıdır. Kitaplarını övdüm kendisini tanımam etmem bu sınavın emektarıdır. Saygı duyarım. Saygısız olmayalım lütfen.Bak dostum ben ahmet nohutçu çalışırım hukukta. kaimmakamın tablolarını çok beğendim o yüzden aldım. ahmet nohutçu, yasin çoban,ismail adıgüzel, iktisat medresesi.. gerisini tanımam ancak yardımcı kaynak olur. Yahu o kadar çok konu ile ne alakası var bunun. ?
Hikayede bi sorular paylasıyor size derece yaptırtacak kpss vatandaşlık seviyesi olmayan sorularımı çözen kesin kazanacak. Size öyle sorular hazırlıyorum bir görseniz Sorular bi keren çözümü yok.
Bakıyorsunuz sorulara
a) 1989
b) 1999
c) 2009
Bi de bass müzik koyuyor bıngs, bıngs, bıngs… Tam kopmalık -
@1903bjk-0, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ayhanistan, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kaimia, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ayhanistan 15 senelik prof kitaplar sorulnca Kaim gerisi çöp Kaim yanına bunlar şunlar diyene böyle hiç laf yazanı görmedim. 5 dersten kitap yazınca hocaya etmedik bırakmadınız. Kaimde çalışıyorum merk etmeyin.
Üretken olmak ne zaman suç oluşturmuş.
Başka başka Kitaplar Törehan hoca kadar soru yok diye ondan sade diye çekemiyorsınız. Bugünkü saldırı ispatıdır. Kitaplarını övdüm kendisini tanımam etmem bu sınavın emektarıdır. Saygı duyarım. Saygısız olmayalım lütfen.Hikayede bi sorular paylasıyor size derece yaptırtacak kpss vatandaşlık seviyesi olmayan sorularımı çözen kesin kazanacak. Size öyle sorular hazırlıyorum bir görseniz Sorular bi keren çözümü yok.
Bakıyorsunuz sorulara
a) 1989
b) 1999
c) 2009
Bi de bass müzik koyuyor bıngs, bıngs, bıngs… Tam kopmalık -
Arkadaşlar merhaba Yakın eğitim den kaymakamlık setimi satıyorum ilgilenen varsa yardımcı olurum.Online dersler devam ediyor şuan
-
@tekrardeneyiniz Ben anayasa olarak Ahmet Nohutçu kullanıyorum, piyasada eksik olarak idari teşkilat kısmı vardı. Yeni çıkan vilayeti aldım nasıl diye dün geldi gerçekten başarılı olmuş onu tavsiye edebilirim (ki akabinde mahalli idarelerini de sipariş ettim geldiğinde onunda yorumlarım) Türkiye ekonomisi yasin çoban, insan hakları için aöf, soru bankası için paran varsa ne bulursan çöz sana zararı olmaz
-
@iibf öyle yapacağına themis çalışsan kalan zamana diğerlerine baksan daha sağlam olur
-
Cümleten merhaba arkadaşlar. Herkese iyi çalışmalar. 3 senedir forumu takip ediyorum nerdeyse. Ve 3 senedir 69 68 bandındayım. Tecrübeli arkadaşlardan mülakata kalan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Üstüne 8 8 net nasıl koyabilirim. Kolay gelsin cümleten.
-
@aslan-akbey hocam yanlışlarınız hangi derslerden ve hangi konulardan olduğunu tespit edip onların üzerine yoğunlaşmanız lazım. 3 kere aynı bantta kaldıysanız önceliğiniz yanlışlarınızı tespit edip sorunu gidermektir. Bundan daha iyi de bir çözüm yoktur hocam
-
@bitmediniz öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. İşin ilginç kısmi alandan 50 netteyim. Ama genel yetenek kültürden 1 sene Türkçeden patlıyorum bi sene Türküye ekonomisi geçen sene işe makro her sene bi taneden patlıyoruz:) yoğunlaştım genel yetenek genel kültür kısmına bakalım
-
@aslan-akbey bu sene de turkceden patlayacak gibisiniz hocam:)
-
@tekrardeneyiniz telefonun klavyesinin azizliği:)
-
23 Temmuz'da önce bir Guy sınavı ardından Kpss sonrasında geriye yaklaşık 40 gün kalıyor.İktisat temeli sağlam olan Anayasa Tarih gibi dersleri halletmiş biri için nasıl çalışmayı tavsiye edersiniz? Yetiştirebilir miyim ?
-
@saystowin yapılabilir hocam neden yapılmasın. günlük çalışma süresini uzun tutarsanız olur biter
-
Yeniden o malum konuyu sorayım. Deneme ne sıklıkla çözülmeli sizce? Birde önerisi olan varsa çok sevinirim
-
Arkadaşlar themis kaymakamlık soru bankasını alıp kullanan var mı? Varsa bana mesj atabilir mi rica etsem.?
-
Çok değerli aday yoldaşlarım bu hesabı yeni açmış bulunuyorum. Hepimizin bildiği üzere çok fazla kitap bilgi kirliliği var. Çok fazla sayıda sahte, bot, fake hesap tanıdığı yeni yetme yazarların kitaplarını öneriyor. Ben sizlere kaymakamlık sınavını iki kere kazanmış bir kardeşiniz olarak ismi bilinmedik, yazarlık geçmişi olmayanların kitaplarından sınava hazırlanmamanızı öneriyorum. Bana da böyle diyorum diye lütfen tepki göstermeyin olur mu. Zehra Odyakmaz, Yasin Çoban, Törehan Özdemir gibi değerli hocalarımızın kitaplarını öneriyorum. Yasin Çoban hocamızın size sınav kazandırma başarısı ortadadır kaymakamlık sınavını 5 kere kazanmış Törehan hocamızın kitapları da ispatlamıştır. Size gireceğiniz sınavlarda başarı garantisi verecek hocalarımız bunlardır. Başka yazarlardan da çalışabilirsiniz çok güzel kitaplarda var ama son çare bile olsa yeni yetme yazarlardan çalışmayın. Akademik yetkinliği, becerisi olan hocalarımızdan çalışın. Bu zorlu maratonda hepimize başarılar diliyorum