2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@azizcemal bu sorunun cevabı benim için de yararlı olabilir.
-
Sınava hazırlanan arkadaşlar sizinde hevesinizi kırmaya çalışan oluyormu bu surecte sınavla ilgili sohpet etmememe rağmen kaymakamlik çalışma kitabımi gören cogu kişi boşuna çalışma diyor tanidiklarin yok vs boş boş konuşuyorlar ve aşırı zoruma gidiyor bu patavatsizliklari
-
@profesör16 aynı şey bazen bana da yapılıyor yüzüne SANANEEE diye haykırasım geliyor boşuna yada değil biz çalışalım elbet bir gün karşılığını alacağız. hiç takılma onlara inat çalış.
-
@profesör16 bende çok irite oluyorum.. lakin bi zaman sonrasi takmamaya başliyorsun…
-
başvurular açıldı mı?
-
@mülki Üstad sağolun verdiğiniz bilgiler ve yaptığın paylaşımlar için.Size birşey sorsam bilginiz dahilinde yardımcı olursanız çok sevinirim.Kaymakamlık sınavına girmek istiyorum iyide çalistığımı düşünüyorum ama aklıma çok takılan birşey var yaşım 33 sizce farzedelim mülakat safhasına gelsem yaş sebebi ile olumsuz bir tutum ile karşılaşırmıyım. Teşekkürler.
-
@servet-def-uz Merhaba, kazanan adayların yaş aralığına bakarsanız 23'ten 35'e her yaştan alım yapıldığını görebilirsiniz. Siz şimdi bu kısmı düşünmeden içiniz rahat bir şekilde çalışmaya devam edip, alabildiğiniz kadar yüksek puan almaya çabalayın.
-
@mülki Çok teşekkür ederim. Sağolun.
-
Kpss ile ilgili iddialar hem ÖSYM hem de şu dershanelere karşı iyice mide bulantısı yapmaya başladı. İddialar doğru ise yapılacak her sınava tereddütle bakacağız artık.
-
@kethüda twitterdan öğreniyorum olanları baya baya gündem olmuş orada.. yazılanları okudukça aynı kanı malesef bende de oluştu
-
Kpss olayı korkutuyor. Zaten alım sayısı sınırlı.
-
başkan görevden alındı. görevden alınması demek, demek ki bir sorun var demek.. kpss alan iptal olacak mı acaba? kaymakamlığa etkisi ne olur? çok yazık oldu. bunca insanın emeği var her şeyi geçtim bunlar hep maliyet. durumu iyi olmayan insanların vebaline girdiler
-
Kadın adaylarda niye askerlik durumu ile ilgili seçim yaptırıyor ya
-
Yeni kpss takvimi 17 eylülde başlayacak dendi. Kaymkamlık sınavına denk geliyor. Sıkıntı olmaz mı?
-
Arkadaşlar sizce ne olur ya ona göre bilet kesecek izin alacak insanlar var
-
@iibf hocam ben bı kurumda uzmanlık yapıyorum oncedende moral bozan oluyordu çok umursamıyorum bazen mudurde beni görünce alttan alttan moral bozmaya çalışıyor sınavı geçersin ama mülakatta yüzde yüz elenirsin diyor geçici görevde olduğum için soğuk rüzgarlar essin die ters cevaplar vermiyorum Allah herkesin kalbine göre versin insan bu dünyada mazlum olsada zalim olmasın .
-
Kaymakamlık sınav sorularının büyük ölçüde hazırlandığını belki de tamamlandığını düşünüyorum. Bu durumda ÖSYM'nin soru komisyonlarının soru hazırlama konusundaki en iyimser tabirle özensizliği beni ciddi manada kaygılandırıyor. Kpss nin durumu ortadayken bence önümüzde yer alan tüm sınavlarda bir araştırma ve revizyon şart.
-
@profesör16
Allah isterse bir kulun işini, mermere geçirir dişini. İstemezse işini; muhallebi yerken kırar dişini. -
Sınav takvimi değişecekse max 1 ay ileri atar diye düşünüyorum
-
sinavin sorıları bence de hazır edilmiştir şimdiye değin.. soruların iyi saklanması.. sızdırlmaması için iyice araştırma yapmak.. takip etmek gerekir…