2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
76 net bekliyorum. Altıncı yılım en zor sınavdı diyebilirim.
-
85.25 net hocam benım de arkadaşlar katılım sağlayalım sorular erken açıklandı sonuçlar ıcın ÖSYM tarıh yazmamıs
-
@alpkaim, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
85.25 net hocam benım de arkadaşlar katılım sağlayalım sorular erken açıklandı sonuçlar ıcın ÖSYM tarıh yazmamıs
Normal takvime uyarsa 10 kasım hocam. Öyle yazıyor.
-
69 Net.
Belediye ismi kimin onayıyla değişir sorusu en basit sorulardandı nedense Vali yaptım diye hatırlıyorum. Çok çalışamadim bu sınava ama çalışsaydım da bazı çıkan soruları gerçekten ne bir yerde çalışırdım ne de çıkacağına ihtimal verirdim.
-
Merhaba arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Kaymakamlık sınavına 4. girişimdi. Ben böyle bir sınavı daha önce tecrübe etmedim. 76 net ile liste tutulursa beni de ekleyebilirsiniz.
-
Benim 71.5
Arkadaşların 77 biri
80 biri liste olursa eklersiniz -
78.75 net
-
@ceterissparibuss eğer çetele tutan olursa benim de 4. Senem 77.75 beklentim
-
@hedefkaymakamlık, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterissparibuss eğer çetele tutan olursa benim de 4. Senem 77.75 beklentim
Yarın excel dosyasında liste yapmaya başlayacağım. Hak geçmemesi adına herkes doğru şekilde yazarsa ve düşük-yüksek ne kadar geniş çevreye ulaşabilirsek baraj hakkında daha sağlıklı bilgiye ulaşabiliriz.
-
@ceterissparibuss 75.25 beni de eklersiniz hocam
-
74.75 ekleyebilirsiniz.
-
@ceterissparibuss 72.5
-
@gökberk bir arkadaştan da 71 geldi
-
Bu yıl katılım düşük olur muhtemelen, sorular çok moral bozdu herkes kabuğuna çekildi. 2020 sınavı ile karşılaştırılma yapılıyor ama bu sınav ona göre daha zor ve belirleyici sorular içeriyordu. 2020de 800.aday 69 civarı bir puan almış bakalım bu sene nasıl olacak.
-
@ceterissparibuss Hocam sorulara tekrar bakıyorum 80 doğru rahat çıkarılabilirdi. Sınav anında bile kıyıdan köşeden gelen sorular psikolojik olarak etkiliyor insanı. Son 4 sınava da girdim gerçekten ayrıntı ve beklenmedik sorular vardı. Genele yayınca son yıllardaki sınavlardan daha düşük kapatması lazım.
-
80.5 Net
-
@ilhannn00, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterissparibuss Hocam sorulara tekrar bakıyorum 80 doğru rahat çıkarılabilirdi. Sınav anında bile kıyıdan köşeden gelen sorular psikolojik olarak etkiliyor insanı. Son 4 sınava da girdim gerçekten ayrıntı ve beklenmedik sorular vardı. Genele yayınca son yıllardaki sınavlardan daha düşük kapatması lazım.
Hocam o soruları kısıtlı süre ve o psikoloji ile cevaplamaya çalışınca çok çok zor oluyor. Ösym bu sınavda her yıl müthiş bir denge kuruyor. Kolay diyorsun bir bakmışsın kurduğun cümle ağzında kalıyor. Çok değişik
-
@ceterissparibuss Bu sene düğün falan gerçekten çok yoğundum son bir ay çalıştım ama gerçekten üzüldüm yani ben burada her sınavdan sonra söylerim gerekirse sınav 85 le kapatsın ama herkes emeğinin karşılığını alsın. Sınavı zor yapacağım diye kaymakamlık sınavında il planlama dernekler denetçisi falan sorulmaz yani.
-
arkadaşlar herkese geçmiş olsun. 3. girişim bu. diğer iki sınavda barajı geçememiştim ama bu sene gerçekten insan üstü çalıştım. sınavda soruları gördükçe moralim çok bozuldu. tr ekonomisi geçmiş yılların absürt verileri beni hayal kırıklığına uğrattı. çizginin çok dışında bir sınavdı.
hedefim 90 neti geçmekti ama 82,5 nette kaldı.
ne yazık ki çalışanla çalışmayanı ayırt edecek bir sınav değildi. sadece risk alıp 4-5 soruyu öylesine işaretledim, şans yardım etti. allah emek veren tüm arkadaşların yardımcısı olsun. keşke gerçekten bilgiyi ölçselerdi. hayırlısı olsun hepimiz için.netim 82,5
-
Öncelikle geçmiş olsun dilerim.
Bu sınav bana çok zor gelmedi, açıkça söylemek gerekirse tabi 5 yıldır kpss A, idari yargi hakimliği ve birden çok kurum mülakatı gördüğüm için rahat geçti diyebilirim.
Netim 82.5 Net. Bu kadar kolaydı neden bu neti yakaladım derseniz, 100 soruyu işaretledim bos bırakmadan ilk 3 vs. gibi derece gelsin diye zorladım. Bilirsiniz 2. İle 800. arasında pek fark yok, bende risk aldim yanlış artınca tabi 82.5 nete düştüm.